Ivan Radovanović (©AFP)
Ivan Radovanović (©AFP)

Salernitana prekida ugovor sa Ivanom Radovanovićem

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.02.23. | 15:30

Srpski vezista navodno nije hteo da pristane na transfer poslednjeg dana prelaznog roka, ni da smanji primanja, a došlo je i do razmimoilaženja između dve strane zbog čega je rastanak izgleda neizbežan

Iskusni vezista Ivan Radovanović izgleda više nije u planovima Salernitane, pošto je nakon “skidanja“ njegove registracije za Seriju A klub rešio i da raskine ugovor.

Lokalni mediji tvrde da je došlo do razmimoilaženja između dve strane koje su dovele do izvesnog prekida saradnje.

Izabrane vesti

Kako se navodi, vezista sa 337 utakmica u Seriji A nije prihvatio da pređe u Kaljari poslednjeg dana prelaznog roka, što navodno nije naišlo na dobru reakciju sa klupskog vrha uprkos tome što je on pokušao da objasni razloge ovakve odluke iz privatnog i poslovnog ugla.

Ponedeljak, 18.30: (1,90) Verona (3,50) Salernitana (4,60)

Ubrzo zatim mu je ponuđen aneks ugovora po kojem bi prepolovio primanja, sa 1.100.000 na 500.000 evra, što prema tvrdnjama novinara iz Italije takođe nije prihvatio, posle čega su u klubu rešili da prekinu ugovor. Klub je podneo zahtev za Arbitražnoj komisiji za prekid, a trebalo bi da bude potpisan u narednim satima. Komisija još nije zakazala ročište, ali se traži način da rastanak bude završen mirnim putem.

Radovanović je u Salernitanu stigao pre godinu dana, kada je potpisao do sledećeg leta. Postojala je prvobitno inicijativa da se produži saradnja na još godinu dana, ali je iz nekih razloga sve to palo u vodu.

Ove godine odigrao je 10 utakmica u Seriji A, a poslednji put na terenu je bio u debaklu Salernitane od Atalante 15. januara (2:8).


tagovi

Zimski prelazni rok 2023Ivan RadovanovićSalernitana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara