(©Reuters)
(©Reuters)

Salihamidžić pobesneo: Ostavite Nagelsmana na miru

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.02.23. | 11:25

„On je Bajernov dugoročni projekat“, kaže sportski direktor Bavaraca

Novi Bajernov kiks u Bundesligi, poraz od Menhengladbaha koji je doveo do izjednačenja na tabeli sa Dortmundom i Union Berlinom, lansirao je novu lavinu kritika na račun Julijana Nagelsmana.

Čak ni pobeda uz ubedljivu igru protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona usred Pariza (1:0) nije odobrovoljila kritičare, koji su počeli da licitiraju kako će mladi trener dobiti otkaz na kraju sezone.

Izabrane vesti

Sve je to iznerviralo sportskog direktora Bajerna Hasana Salihamidžića, koji je preko stubaca Bilda imao poruku za kritičare.

„Sve te diskusije su nepotrebne. Voleo bih da ostave našeg trenera da radi u miru. Julijan je Bajernov dugoročni projekat“, poručio je Salihamidžić.

Sličnu poruku imao je i generalni direktor Oliver Kan.

„Svi su u Bajernu pod stalnim pritiskom. To je deo kluba, to je ono što ga čini posebnim. Julijan je osoba koja je do sada odgovorila na brojne izazove i koji je sposoban da ih savlada. Čeka nas utakmica protiv Uniona, koja će biti idealna pozornica da odgovorimo na sve kritike. Niko ne zna bolje od Bajerna da se nosi sa ovakvim situacijama“, istakao je Oliver Kan.


tagovi

Bajern MinhenBundesligaoliver kanJulijan Nagelsman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara