Šamar za „rezerviste“ Radničkog u Turskoj: Akademija Pandev ih spustila na zemlju

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.01.23. | 16:03

Demotivisani jer su se u timu našli danas, a ne sutra u generalnoj probi protiv Metalista, fudbaleri koje je trener Lalatović poslao na teren poraženi sa 4:1

(Od dopsinika Mozzart Sporta iz Niša)

Taman su poleteli posle pobede od 4:1 nad ekipom Krila Sovjetov pre nekoliko dana, fudbaleri Radničkog istom merom su spušteni na zemlju, pošto su identičnim rezultatom u Turskoj poraženi od Akademije Pandev.

Izabrane vesti

Doduše, reč je o, uslovno rečeno, drugom timu Nišlija, pošto će onaj koji slovi za prvi u petak od 13 časova po srednjeevropskom vremenu, protiv ukrajinskog Metalista, imati takozvanu generalnu proveru pred nastavak sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Prema informacijama sa lica mesta, videvši da su određeni da nastupe danas, a ne sutra, a pomalo glavom već kod kuće, jer boravku u Antaliji se primakao kraj, niški fudbaleri odigrali su bez motivacije i za to su kažnjeni već u prvom poluvremenu, kada je makedonski tim poveo sa 3:0. Viktor Živojinović je do odlaska na odmor ublažio minus, a u nastavku je Akademija Pandev postigla još jedan gol i kompletirala ubedljiv trijumf.

U taboru Radničkog imaju još jedan razlog za brigu, pošto se povredio desni bek Filip Frej, a tek posle snimka zadnje lože biće poznato koliko duga pauza ga očekuje.

Trener Nenad Lalatović za ovu utakmicu odredio je sledeći sastav: Kitanović, Frej (Maiga), Etongu, Jovičić, Stojanović, Đurišić, Mesarović, Saša Marjanović, Živojinović (Petrović), Ajdar, Jovanović.


tagovi

Radnički NišAkademija PandevNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara