Komentari na vest

Samjuel Eto: Deki je kapiten nas Cigana (VIDEO)

D

Davidovic

pre oko 3 godine

Sad se setih jbt, cepali davno ja i ujak PES, ne znam da nije bio mozda pes09, nisam siguran, Etoo igrao u Barsi...prvo smo se svađali, pa se posle dogovorili da ne može da se uzima taj tim...dodaš loptu njemu i kreneš da driblaš, bogotac ne može da ga zaustavi...svakih 7 dana kupovali novi džojstik kod kineza..
I

Igor78

pre oko 3 godine

Delili su zajedno svlačionicu, godinama bili jedan pored drugog, osvojili titule, tugovali zajedno u porazima - sasvim je normalno da ima lepe reči o Dekiju, koji je inače lav od čoveka. Ovo kažem kao čovek sa dosta životnog iskustva, a ne kao navijač ili nešto treće... A inače sam Partizanovac od kada znam za sebe, samo nisam bolestan u glavi..
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Kad jedna od najboljih 9 u istoriji ima ovakvo misljenje i divljenje prema nekome, taj neko je istinska legenda evropskog i svetskog fudbala!!!
М

Миланче

pre oko 3 godine

За венчаним столом сада сетиш Ето
G

Gost123

pre oko 3 godine

ulepsao si mi dan hahahahah
H

Hendrix

pre oko 3 godine

Jedan jedini izraz lica svetske fudbalske zvezde kakav je bio Eto je rekao sve o gospodinu Dejanu Stankoviću... Respekt...
G

Gostttt

pre oko 3 godine

Ovako ce i za Stanoja da kazu iz Donje Mutnice,Petlovca,Prcnja itd.
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Na ovome se vidi ko je ko, ko je gromada od coveka, kluba itd.A ne sami sebe da hvale kroz narucene tekstove i smesan niz koji vidi svako ko gram mozga u glavi ima
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Ko je ikad rekao da Dejan nije bio veliki igrac? Kao trener mora jos mnooogo kosti da oglodje i da se dokazuje
l

lol12

pre oko 3 godine

Na ovakvim stvarima se vidi ko su ustvari gromade od ljudi i fudbalera (nekadasnjih ili penzionisanih).Kada cujete ovakve reci od ovakvih legendi a ne kada 5 tekstova dnevno o nekom citate i hvalite sami sebe i svoj klub
D

Davidovic

pre oko 3 godine

Koji respekt Eto ima prema njemu, pogledajte samo izraz lica kad kaže 'To je moj kapiten Deki'. Tuga kako u svakom primeru stranci poštuju naše ljude više nego mi sami, za nas je bio neznalica i ološ. Srbalji, nebeski narod.
o

opa Miki

pre oko 3 godine

Naravno da ce da ga postuje vise od nas kad su delili svlacionicu, teren i sve ostalo par godina, pa se dobro znaju, prosli svasta. Ti, ja i ostali ga znamo samo 90-120 minuta koliko traje mec i onda se menja kanal, eventualno pogleda koji interviju, snimak, ali ne mozes porediti "postovanje" prosecnog gledaoca fudbala sa osobom koja je radila sa njim, delila fudbalsku muku i radost, a verovatno isto i privatnu.