Komentari na vest

Samo mrtvi i glupi ne menjaju mišljenje

W

Wat

pre preko 1 godinu

Mekeni nezadovoljan minutazom? Decko na nivou Bolonje ili Sampdorije
N

Ne_treba

pre preko 1 godinu

Ovom klubu sumnjivog morala nikakav Kalčopoli, sami će sebe da zakopaju. Ali šta su sve radili u prošlosti ovo je i dobra situacija gde se nalaze. Karma je čudo, pre ili kasnije dodje po svoje. Sportski pozdrav
Н

Навијач

pre preko 1 godinu

Мисје Зидан чекамо вас
c

cccc

pre preko 1 godinu

promena misljenja ne abolira od ucinjenog u prethodnom periodu. najlakse je promeniti misljenje kao carape, i oprati se od "greha". to je danas tako IN. a opet bas Jadno
Q

Qq3

pre preko 1 godinu

Palanacki mentalitet, kako Boli u Celziju kao Roman odmah posle Dinama ajmo zbogom, i sad Celzi leti…
N

Nosonja

pre preko 1 godinu

To je zato sto nemaju para. Moraju da plate Alegriju 20 miliona evra kako bi raskinuli ugovor, a oni tu lovu nemaju.
Č

ČičaDraža

pre preko 1 godinu

Juventusu ne pomaže ni ceo tim PSG a ni Gvardiola . Trulisu načisto , ceo tim je Penzionerski . Nisu ulagali u mlade vrhunske igrace . To im se obilo o glavu . Vratili su mrtvog Alegrija koji ne može da se poveže . A imali su duplo bolje trenere . Kao Junajted su čak i gori .
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Alegri mora otići! Preferiram dolazak "Juventusovih ljudi" - Souze ili Karere. Za zvučna trenerska imena nema novca, a osim toga ti ljudi ne bi ni prihvatili poziv da u ovakvom momentumu dođu u ovako raštimovan tim.
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Проблем није у Алегрију од ове сезоне - проблем је био и прије неколико сезона, када је отпуштен управо због превазиђеног и старомодног фудбала. Ањели је показао колико је нестручан, већ је обични мултимилијардерски насљедник, а то је показао на начин да није хтио да одријеши кесу и купи врхунског тренера, већ је лутао са Саријем и Пирлом. Друго гдје се показао као нестручан, је што годинама не улаже еуро у врхунске креативце на средини терена, већ као просјечни Марко са "Менаџера", све гура у нападаче. Човјек није препознао тренд данашњег фудбала, а то је креативан и офанзиван везни ред. Глава некоме мора пасти, а обзиром да је Алегри показао колика је људска и тренерска нула(свако частан би давно дао отказ) онда је просто ван сваке памети и за фудбалске анале, да му Ањели сам од себе није дао отказ. Незапамћено дуго држање катастрофалног тренера, можда још невиђено у ери модерног фудбала.
n

novac je njemu

pre preko 1 godinu

najmanji problem, on ima klub iz hobija, iz zezanja...I uvek ce zeleti da pokaze svima ko je gazda, sto u 99% slucajeva znaci da ce udariti kontru.Svi hocete smenu trenera,a ko ste vi,znate li vi ko sam ja, za inat ga nece smeniti ..
K

Komsija Rade

pre preko 1 godinu

Ne pamtim da sam gledao goreg fudbalera od ovog Mekkinija,naučna fantastika kako taj došao do dresa Juventusa i kako igra,lik nema nijednu karakteristiku na terenu u kojoj dobar i da se izdvaja u nečemu,spor,trom,tehnika blagi uzas,za kreativnost i neku fudbalsku viziju na terenu da ni ne pričamo bruka i sramota na šta je spao vezni red Juventusa!..
G

Goster

pre preko 1 godinu

bez plana i programa,cijelo ljeto mu je Pogba povrijedjen nije nasao zamjenu,cak su dali Artura i Remzija dzabe,nisu doveli nikog cak su htjeli i Rabioa ili Mekenija da prodaju nisu imali kome,uzdao se u Miretija decko koliko god dobar bio neiskusan je i nema od koga da nauci bilo sta,Paredes je neko ko ne moze da igra zadnjeg veznog prvo sto njegov najveći adut a to je dobar sut ne dolazi do izražaja,bekovi katastrofa Danilo i Sandro imaju preko 40 godina a ne 30 koliko im pise spori su kao puzevi postavljanje jos gore a centarsutevi za Monti pajtonovce,Kostic je sinoc igrao krilo,veznog i beka samo golman nije bio,Kean ulazi igra krilo,Milik i Vlahović se sudaraju,koliko god da ima povreda jedan dobar trener ne moze da postavlja igru ovako,no ajde Alegri je pauzirao 3 godine umjesto usavršavanja on je postao filozof kao političari na Balkanu
B

Brko

pre preko 1 godinu

Udahni duboko i stavi tačku nekad.