Arkadijuš Milik (©AFP)
Arkadijuš Milik (©AFP)

Samo ne u Juve: Napoli odbio 50.000.000 za Milika, nudi popust premijerligašima

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.05.20. | 15:04

Ne žele u Napulju da pojačavaju mrskog rivala

Osam uzastopnih titula, nakupile su se frustracije. Ili bolje reći otpor prema Juventusovoj hegemoniji. Zato su u Napulju rešili da učine sve što mogu ne bi li makar usporili Juve. Prema navodima Republike, Napoli je odbio 50.000.000 evra koliko je Stara dama ponudila za Arkadijuša Milika, koji je jedna od opcija da u Torinu zameni Gonzala Iguaina.

I ne samo to, Napoli je prema istom izvoru spreman i da se odrekne od dela zarade samo da Milik ne bi otišao u Juventus. Zato je navodno spreman da klubovima iz Premijer lige ponudi i popust kako bi poljski napadač otišao iz Serije A.

Izabrane vesti

Milik svakako ide, ugovor mu ističe u junu 2021. godine i ovo će leto biti poslednja šansa da Aurelio De Laurentis zaradi pristojan novac za Poljaka.

Ponudio je De Laurentis i novi ugovor Miliku, ali igrač je tražio platu od 5.000.000 evra po sezoni, više nego duplo više no što sada zarađuje, a gazda Napolija nije poznat po velikodušnosti.

Čekaju se zato prave ponude. Mediji su već spekulisali da o Miliku razmišljaju ljudi u Čelsiju, Totenhemu i Mančester junajtedu, mada Republika piše da je Arsenal prvi favorit za napadača koji je ove sezone na 22 takmičarske utakmice postigao 12 golova za Napoli, računajući tu i tri u četiri meča u Ligi šampiona.



tagovi

Arkadijuš Milik

Obaveštavaj me

Juventus
Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara