SAMO U MOZZARTU: Može se do para i bez jednog para

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.06.18. | 17:26

Slavlje za Roberta Radiča i Dragana Ljubisavljevića

Imali ste priliku da se uverite kako funkcioniše akcija Kompanije MOZZART NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ, a danas vam predstavljamo još dva čoveka koji su imali nesreću da padnu tiket i sreću da im taj pad MOZZART ublaži.

U ponedeljak je Robert Radič pogodio tipove na utakmicama norveškog i finskog prvenstva, uspešno tipovao da će na susretu Španija - Maroko biti goleada (4+) i da će biti viđen prelaz na duelu Iran - Portugal (2-X), ali su ga oborili Rusij, jer nisu bili ni blizu trijumfa nad Urugvajcima, a tražio se prelaz 2-2. Da je i to prošlo podigao bi 166.746. dinara.

Izabrane vesti

No, tu je MOZZART, pa je Roberta Radiča nagradio sa 100.000 dinara, zato što je sa ukupno pogođenom kvotom 340.58 bio čovek s najvećom pogođenom kvotom na tiketu s jednim promašenim parom, uz uslov na je na tiketu odigrao bar jedan meč Svetskog prvenstva u fudbalu, i da je uplatio minimum 50 dinara.

Što se jučerašnjeg dana tiče, u centru pažnje bio je Dragan Ljubisavljević. Uhvatio je šest tipova (između ostalog u glavu iks na susretu Danska - Francuska, dvojku na duelu Australija - Peru i 3+ u okršaju Nigerije i Argentine), a pao na duelu finske lige, RoPS - TPS, završenom bez golova, iako je tražio keca u prvom poluvremenu. Da je i to prošlo isplata bi bila 542.506 dinara.

Onda je na scenu stupio MOZZART i zahavljujući činjenici da je Dragan Ljubisavljević u utorak bio čovek s najvećom pogođenom kvotom na tiketu s jednim promašenim parom, uz uslov na je na tiketu odigrao bar jedan meč Svetskog prvenstva u fudbalu, i da je uplatio minimum 50 dinara, isplatio - 100.000!

Samo u MOZZART-u.

 


tagovi

sportsko klađenjebet analizanaplati promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara