Sampdorija u novom napadu, sanja o Luki Joviću

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.08.21. | 07:04

Đanluka di Marcio javlja da je tim iz Đenove i dalje zagrejan za srpskog napadača

Krajem jula pisalo se o interesovanju Sampdorije za Luku Jovića. Kasnije su se te priče utišale, prednost u glasinama dobili su zvučniji Juventus, Inter i Milan, a sada transfer-guru Đanluka di Marcio ponovo približava srpskog napadača sa timom iz Đenove.

Kako ističe Di Marcio, Jović je na meti Sampa i san je prvog čoveka kluba Masima Ferera. Kako piše Di Marcio, Jovićevo ime bi podiglo celokupan ambijent oko kluba. I dodaje da je to veoma teška operacija, posebno kada na red dođu cifre.

Izabrane vesti

Baš zato što Sampdorija zna da je Jović težak zadatak, drži i druga imena u fioci. I to ni manje ni više nego Franka Riberija. A Masimo Ferero drži pod ručnom njegovo ime zbog sumnji u fizičku spremu.

Sampdorija aktivno traži za napadačem, tako da se još neka imena povezuju sa timom iz lepog italijanskog grada. Petanja je i dalje visoko kotiran, a čak i Keita Balde nalazi mesto u beležnici.

U proteklim danima Jović se pominjao kao moguća zamena za Kristijana Ronalda u Juventusu, a ranije se povezivao i sa Milanom, kao i Interom.


tagovi

Luka JovićFrank Riberi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara