Komentari na vest

Šampion diše za vrat Napoliju: Lautaro pogurao Inter do drugog mesta, Mihina Bolonja sanja Evropu

K

KJ

pre preko 2 godine

Utakmica Intera sjajna, samo me nervirao Perisic sto se skoro na svaku gresku nervirao na saigrace. Preterao je svaku meru.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Pa sta je ovo svako kolo penal a moj sinac kuko na druge klubove da ih dobijaju e kako mu se vrati ko bumberang od glavu
I

Inter

pre preko 2 godine

90% Interovih penala je cisto, bez neke diskusije, o onih 10% bi se moglo diskutovati ko je u pravu, a ko nije. Dok za razliku od nekih drugih taj procenat za diskusiju i cudjenje je daleko veci, pogotovo bode oci i kada se ti penali sude, tacnije onda kada se lomi mec ili se vise nista posle toga ne moze promeniti. Jedino da prestanu Interu da sude penale kad protivnicki igrac igra rukom, posto bi te ocigledno samo to zadovoljilo.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Milan rutinski. Svaka čast Sasuolu jer se godinama nadigravaju sa klubovima sa vrha tabele.
E

Erector

pre preko 2 godine

Dobro ovo izgleda, pravi najavljivani raspad 😄
C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

Marota majstore, kapa dole za Hakana, o analizi utakmice nepotrebno pricati, preko 30 suteva, sijaset sansi, specija dosla turisticki u milano.
I

Inter

pre preko 2 godine

Inter je ovo odradio sa 50% snage. Snaga protivnika je dala mogucnost da se pojedini igraci odmore u ovom tesnom rasporedu. Odbrana je delovala sigurno iako je u toj odbrani bio samo jedan stoper. Cak smo i sa ovim panjom Galjardinijem izgurali mec bez problema. Bitno da se Barela malo odmorio, mislim da je mogao i Brozovica malo vise odmoriti, ali taj ima snage za dve utakmice odjednom tako da za njega ne brinem. Damfris sve bolji kako je mec odmicao, ali i dalje smatram da on ne moze ni kopacke da veze Hakimiju.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Koliko sam bio razocaran odlaskom Kontea i trojice igraca, toliko sad vidim da su stvari ispale vise nego dobro. Inter ima cak i bolje rezultate nego sa Konteom, tu mislim na LS a igra koja je kod kontea bila ruzna, sad Inter igra najlepsi fudbal u Italiji a u ligama petice stvara najveci broj sansi od svih klubova. Na kraju, posle poraza Rome, trka za skudeto je pala na cetiri imena. Napoli, Inter, Milan i Atalantu. Ne bih da prognoziram, ko me prati zna da to nikad ne radim.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ne znam da li postoji iko ko je Romu uopste uzimao u obzir. Na kraju ce se verovatno trka voditi izmedju milanskih timova, ali definitivno ova cetvorka ide u LŠ, osim ako se Juventus nekim čudom ne povampiri i uzme mesto Napoliju od kog je vec izgubio, a koji ce svakako padati kako sezona bude odmicala. Jednostavno Napolitanci nisu kalibar da se bore za titulu koliko god sad rezultati izgledali dobro. Atalanta igra moćan fudbal i 99% zavrsava najmanje na trecem mestu. Ozbiljna mašinerija.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Napokon jedan normalan komentar od tebe. Nisam ni ja uzimao Romu za ozbiljno, samo sam sad pogledom na tabelu video da su se cetiri tima ozbiljno odmakla. Napoli je vec poceo ono njegovo jedna utakmica vrhunska, jedan kiks. Atalanta nikad nece biti sampion, jednostavno su takav klub. Za Inter i Milan cemo videti ali trenutno Inter je u strasnoj formi, Milan je poceo da pada. Ako se Milan brzo ne oporavi od ovih gubitaka bodova i losih rezultata u poslednjih tri cetiri kola, i on ode...a i Inter ce kiksati, pogotovo je januar tezak.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

INTER je mogao da se nadaje golova na ovom mecu, koliko stvorenih prilika i prelepog fudbala je vidjeno na ovom mecu od Intera stvarno lepo za oko, bitno da je Izagi odmorio neke bitne igrace za nastavak takmicenja, jedno veliko Bravo prelep fudbal igraju pod Izagijem, uskoro prvo mesto FORZA INTER !

milford

pre preko 2 godine

Večito osporavan Siniša ima isti broj bodova, identičan učinak i postignut gol više od Juventusa. Juventusov tim vredi 600 miliona, Bolonja vredi 145. Juventus vodi Alegri koji se smatra za genijalnog trenera a Sinišine trenerske kvalitete zapišava svaki ker koji svrati na sajt.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Miha se sam postarao da mu svaki ker uradi to sto ti reče. Trener za manje sredine, sada vec dugogodisnja karijera je to pokazala. Nema taj ekstrakvalitet da bi pravio ozbiljne rezultate, ali moze da tavori po prvoj ligi sa prosecnim ekipicama. A dobio je šanse kakve je malo ko dobio. Fiorentina je bila mnogo mocna kad ih je preuzeo, Srbija sa igracima u punoj formi poput Baneta, Matića itd, i Milan, uz Real Madrid i evetualno Bajern, najveci klub svih vremena. I svugde teska duvaljka. To ne moze biti slucajno. Nije kalibar i to je to.
v

voleo bi

pre preko 2 godine

da napoli osvoji ali smrdi mi da ce ovaj inter izmigoljiti nesto na kraju,cak sta vise da ce napoli u 2,3 utakmice prosuti sve.Desavalo se to napoliju vec par puta
I

Inter

pre preko 2 godine

Napoli ima najtezi raspored u narednih nekoliko kola, Inter i Milan imaju laksi. Cak mislim da je Napoli vec sad u blagom padu, ne jos rezultatski, ali se sve vise muce (izuzev onog meca sa Laciom), ne deluju toliko superiorno kao na startu sezone. Tako da ne verujem bas da ce se na kraju izmigoljiti, ja mislim da bi to moglo da se desi vec do kraja ove godine ili u januaru. Svakako i Inter ce imati neke kikseve, pogotovo je januar tezak za Inter, tad imaju dosta teskih utakmica.