Hari Kejn (Reuters)
Hari Kejn (Reuters)

San baca bombe: Drugi najveći transfer u istoriji, Kejn ide u Siti za 187.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.07.21. | 00:55

Najpoznatiji ostrvski tabloid piše kako je Siti već spremio kapitenu Engleske status najplaćenijeg fudbalera Premijer lige

Voli britanski San, kao najveći tabloid na Ostrvu da baca bombe. Tako je večeras pohitao da najavi transfer koji će, ako bude realizovan predstavljati ne samo najupečatljiviji ovog leta, već jedan od najgromoglasnijih u fudbalskoj istoriji.

Još od završnice prošlog izdanja Premijer lige Hari Kejn je najavio potencijalnu promenu sredine i već duže vreme je jasno da će se, ukoliko do nje dođe, novi dom zvati Etihad. Ali San tvrdi da je Danijel Levi pristao da pusti prvu zvezdu tima u Mančester siti za faraonskih 187.000.000 evra.

Izabrane vesti

I ne samo to. Plasirana je i informacija da su Građani najboljem strelcu Premijer lige već spremili status najplaćenijeg igrača Engleske i da će nedeljno prihodovati 400.000 funti, odnosno blizu 470.000 evra. To bi na godišnjem nivou bilo preko 24.000.000 evra. Trenutno je rekorder po godišnjoj zaradi Kevin de Brujne sa nešto više od 23.000.000 evra.

Britanski tabloid se u skladu sa svojom prepoznatljivom praksom poziva na neimenovane izvore. Oni kažu da je Levi predočio Kejnu zadovoljavajuće vesti prošle nedelje i da je tada pao dogovor sa Sitijem oko plate i ugovora koji bi trebalo da bude potpisan na četiri ili pet sezona.

“Hari je ushićen. Nikada nije želeo da ode uz loše finansijske uslove koji neće biti zadovoljavajući Totenhemu", kaže neimenovani izvor Sana.

Da je ovu informaciju pustio britanski Skaj, već bismo mogli da pravimo projekcije o Kejnu kao MVP-u lige, odnosno da smenimo Kilijana Mbapea sa drugog mesta večne liste naizdašnijih fudbalskih transfera. Ali budući da je u pitanju San, moraćemo da sačekamo dalji razvoj situacije ili demanti.


tagovi

Mančester SitiTotenhemHari KejnTransferiletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara