Šandao sa 40 metara oborio Korintijans na teme (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.04.21. | 03:22

Neverovatan gol za pobedu Ferovijarija

Svesno žrtvovanje većeg dela ekipe koštalo je Korintijans. Crno-crveni nisu uspeli da izdrže ritam na gostovanju kod Ferovijarija i pretrpeli su prvi poraz u šampionatu Paulista.

Niz od šest uzastopnih pobeda Korinćana je prekinut u Arakvari, a to ide na dušu trenera Vagnera Mansinija, koji je kod kuće ostavio gotovo celu prvu postavu i na utakmicu poveo rezerviste.

Izabrane vesti

Oni su sjajno igrali u prvom poluvremenu, koje su još i dobili, ali su pali u drugom delu i pretrpeli poraz, prvi za Korintijans u regionalnoj ligi Sao Paula – 2:1 (0:1).

Nikakve velike štete neće biti po Korinćane, ubedljivo su prvi u grupi, a prvi tim će ponovo biti na terenu već za tri dana, kada mu u goste dolazi Sao Bento, najlošiji tim grupe B.

Delovalo je posle 45 minuta igre da će crveno-crni upisati još jedan trijumf. Potpuno su dominirali terenom protiv Ferovijarije, imali su više od 60 odsto posed lopte, više udaraca na gol, mada je domaćin u 16. minutu pogodio prečku kada je Diogo Mateuš centrirao, a Bruno Mezenga loptu poslao u okvir gola.

Period bolje igre isplatio se Korintijansu u 43. minutu, kada je Kamačo na asistenciju Luana pogodio za 1:0. Ali u nastavku se sve okrenulo. I to je Ferovijarija uspela da napravi preokret bez najboljeg strelca Mezenge, nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, koji je izašao s terena sredinom drugog poluvremena.

Igor Meritao je izjednačio u 74. minutu, a samo četiri minuta kasnije je izašao potpuno sam ispred golmana Korintijansa i šutirao preko gola. Na njegovu sreću, sve je popravio Šandao, koji je dva minuta pre kraja postigao neverovatan gol iz slobodnog udarca sa 40 metara! Golman Kasio se nije ni pomerio s mesta, još se žalio na saigrača što se pomerio iz živog zida.

BRAZIL, PAULISTA - 9. KOLO

Sreda

Ferovijarija – Korintijans 2:1 (1:0)

/Meritao 74, Šandao 89 – Kamačo 73/

Santo Andre – Sao Bento 0:0



tagovi

FerovijaroKorintijansBrazil 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara