Saničanin (© Star Sport)
Saničanin (© Star Sport)

Saničanin ima ponudu iz Arabije, 1.000.000 dolara za dve godine

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.05.21. | 17:17

Reč je o Al Kadisiji, za koju igra Uroš Vitas

Odlazak Nenada Lalatovića, sa mesta šefa stručnog štaba Vojvodine, za posledicu će imati veliku seobu kvalitetnih igrača sa Karađorđa. Jasno je da će Staru Damu našeg fudbala napustiti kreatori odličnih rezultata Novosađana u prošloj sezoni, kada je trijumfom protiv Partizana osvojen Kup Srbije.

Standardni štoper Vojvodine i reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin iskristalisao se kao možda i najtraženija roba u letnjem prelaznom roku. Iz više razloga. Iza Saničanina je odlična sezona, u kojoj je bio oslonac Nenada Lalatovića u defanzivi. Takođe, standardnom reprezentativcu Bosne i Hercegovine ističe ugovor sa Vojvodinom, što znači da zainteresovani klubovi mogu da ga dobiju bez obeštećenja.

Izabrane vesti

Žurnal je u današnjem izdanju pisao o želji beogradskih večitih rivala da angažuju Saničanina. Crveno-beli su ga pikirali kao potencijalnu zamenu za Nemanju Milunovića, sa kojim još nije produžen ugovor. Partizanu će, takođe, biti potrebno osveženje u poslednjoj liniji, jer se Sveta Marković vraća u Olimpijakos, a Maki Banjak ima dozvolu da napusti klub.

Za sada se sa obe strane Topčiderskog brda nisu oglašavali, niti potvrdili da žele Saničanina u letnjem prelaznom roku. Ako večiti i krenu u realizaciju, imaće ozbiljnu konkurenciju.

Prema saznanjima MOZZART Sporta visoki štoper na stolu ima konkretnu ponudu iz Saudijske Arabije. Želi ga Al Kadisija, klub u čijim redovima igra nekadašnji štoper Partizana i Rada Uroš Vitas. Može se čuti da je Al Kadisija pripremila dvogodišnji ugovor za Saničanina u vrednosti od 1.000.000 dolara.

Nekadašnji član lučanske Mladosti i Rudara iz Prijedora još nije doneo konačnu odluku. Svestan je Saničanin da bi u Arabiji odlično finansijski prošao, ali bi se udaljio od statusa standardnog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Ove sezone na 19 mečeva u prvenstvu, Saničanin je postigao tri gola.


tagovi

Siniša Saničanin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara