Sanogo protiv Hofenhajma (© AFP)
Sanogo protiv Hofenhajma (© AFP)

Sanogo žali zbog poraza: A penal za nas?

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.10.20. | 09:31

„Trebalo bi da budemo zadovoljni“, kaže vezista Zvezde

Držala se jeste – izdržala nije. Imala je Crvena zvezda dobrih trenutaka u Zinshajmu, pre svega kad je defanzivni blok u pitanju, čekala je rivala na svojoj polovini, odolevala mu duže od sat vremena, usput ugrožavala, ali na kraju je morala da čestita Hoffenhajmu pobedu na premijeri grupne faze Lige Evrope.

I bez najboljeg strelca Andreja Kramarića, nemački tim je slavio 2:0, međuutim, na Marakani imaju razloga za optimizam u susret nastavku takmičenja.

Izabrane vesti

Odigrali smo dobro. Nažalost, primili smo dva gola posle udaraca Baumgartnera i Dabura. I pored toga trebalo bi da budemo zadovoljni. Idemo dalje kroz evropsko takmičenje. Izvući ćemo pouke iz poraza od Hofenhajma i verujem da ćemo u sledećem kolu osvojiti prve bodove“, istakao je u intervjuu Sportskom žurnalu Seku Sanogo.

Vezista iz Obale Slonovače je imao dve prilike, obe posle udaraca glavom, da postigne gol i tako popravi sliku sa gostovanja.

Bile su dobre situacije. Kod prve nisam uspeo da zahvatim loptu kako sam želeo. U drugom pokušaju bio sam i povučen, ali to sudija Ernandez nije video. Mogao je da bude dosuđen penal za nas“.

Blage zamerke na suđenje od četvrtka veče imaju crveno-beli. Ne traže opravdanje za poraz u procenama španskog arbitra Ernandeza, ali nisu ni saglasni sa nekim njegovom odlukama. Pre svega procene da u akciji za vodeći gol Hofa nije dosudio fal u korist Zvezde.

Veljko Nikolić je mlad igrač i ne bi trebalo mu ništa zameriti. Kao i svi ostali, predstavlja budućnost Zvezde i verujem da može mnogo da pokaže u narednom periodu. Ovo mu je bila prva evropska utakmica u grupnoj fazi. Pre prvog gola trebalo je da bude dosuđen slobodan udarac za naš tim, igrač Hofenhajma je preoštro startovao“, dodao je Seku Sanogo, koji će zbog isključenja u 163. večitom derbiju proustiti ligaški okršaj sa Javorom u nedelju, ali će Dejanu Stankoviću biti na raspolaganju za četvrtak kad u Beograd dolazi Slovan iz Libereca u drugom kolu Lige Evrope.



tagovi

Seku SanogoFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara