©Starsport
©Starsport

Sanogo želi da ostane u Srbiji, ponuđen Vojvodini

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.08.23. | 19:59

Defanzivni vezista bez angažmana od rastanka sa Zvezdom

Mesec dana posle zvaničnog isteka ugovora sa Crvenom zvezdom Seku Sanogo je još bez novog kluba, a iako je naredni korak defanzivnog veziste trenutno neizvestan jedna od opcija je da karijeru nastavi u Srbiji.

Naime, kako Mozzart Sport zasnaje iskusni fudbaler putem posrednika je ponuđen Vojvodini, ali razgovori u aktuelnom momentu nisu otišli dalje od uvodne faze.

Izabrane vesti

Sanogova želja je da ostane u Srbiji gde u periodu bez kluba trenira individualno, a jedan od aduta 34-godišnjeg igrača je i što poseduje srpsko državljanstvo te ne bi predstavljao opterećenje usled ograničenog broja stranaca. Značajnu prepreku međutim mogle bi da predstavljaju godine veziste rođenog u Obali Slonovače i činjenica da je fokus Novosađana na angažmanu mlađeg fudbalera.

Podsetimo, Vojvodina je se ovog leta dala u potragu za inostranim rešenjem na pozaiciji defanzivnog veziste, te se kao opcija pominjao Evgeni Jablonski, beloruski reprezentativac sa kojim nije uspostavljen dogovor. Eventualni novajlija zaoštrio bi konkurenciju u srcu terena posle transfera Mirka Topića u Famalikao.

Sanogo je u Zvezdu stigao 2020. godine, a poslednjih šest meseci ugovora sa crveno-belima proveo je na pozajmici u francuskoj gde je igrao za Pariz. U Ljutice bogdana je upisao minute na 99 utakmica, a pružio je doprinos na putu do četiri titule i tri trofeja u Kupu Srbije.



tagovi

Seku SanogoFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara