Šansa koju je čekao Nemanja Radonjić

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.03.21. | 20:08

Stara dama bez Kunje i Kedire u Dortmundu

Herta je u prošlom kolu prekinula crnu seriju od devet mečeva bez pobede (dva remija uz čak sedam poraza) koja ju je dovela u zonu ispadanja. Berlincima sada sledi teško gostovanje u Dortmundu, a na njemu će biti lišeni usluga dvojice jako bitnih igrača: Mateusa Kunje i Samija Kedire.

Međutim, dobra vest za trenera Pala Dardaja je da se u tim vraća srpski reprezentativac Nemanja Radonjić i da će konkurisati za tim. On je imao lakšu mišićnu povredu koju je zaradio u pretprošlom kolu protiv Volfzburga, pa je propustio poslednji meč protiv Augzburga.

Izabrane vesti

Radonjić je juče odradio ceo trening Herte i očekuje se da bude fit za subotnji okršaj u Dortmundu. A povreda Mateusa Kunje implicira da će se Radonjić naći i u startnoj postavi berlinske Stare dame na Vestfalenu. Mateus Kunja i Dodi Lukebakio su startna krila Herte uz najisturenijeg Kšištofa Pjonteka i Radonjić je od dolaska iz Marselja uglavnom menjao nekog od njih trojice. Očekuje se da u subotu zauzme Kunjino mesto u startnih 11.

Srpski reprezentativac je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka stigao u Hertu na pozajmicu iz Marselja i igrao na četiri meča od čega je tri puta ulazio sa klupe. Sada mu se otvara šansa da kao starter pokaže zašto ga je Herta dovela. 


tagovi

Nemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara