"Autobus Meride nakon udesa"
"Autobus Meride nakon udesa"

Saobraćajka u Španiji: Slupan autobus Meride, ima povređenih!

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.09.15. | 16:21

Ekspedicija trećeligaša doživela saobraćajnu nezgodu pri povratku sa gostovanja u Mursiji

Autobus Meride nakon udesa

Sedmorica članova ekspedicije španskog trećeligaša Meride povređeni su u nedelju ujutru nakon što se njihov autobus sudario sa kamionom na autoputu u blizini La Plate, mesta nadomak Badahoza.

Izabrane vesti

Ekipa Meride vraćala se sa gostovanja iz Mursije gde je savladala lokalni tim sa 1:0, a saobraćajna nezgoda se dogodila rano jutros u šest časova.
“Želimo da obavestimo javnost da nam se dogodila saobraćajna nezgoda, ali da nije bilo teških posledica. Ima povređenih ljudi u ekspediciji, koji su zbrinuti, najvažnije je d aniko nije životno ugrožen”, saopštila je Merida na svom Tviter profilu. 

Šestorica od desetorice povređenih članova ekspedicije prebačeni su u lokalnu bolnicu u Ljereni, dok je preostaloj četvorici pomoć ukazana na licu mesta s obzirom da se ne radi o ozbiljnijim povredama, javili su lokalni mediji.

Ipak, u međuvremenu je zvaničan broj povređenih sveden na sedmoro. Najvažnije je da niko nije životno ugrožen, a što se tiče povređenih lica, trojica su fudbaleri, a preostala četvorica zaposleni u klubu.

(FOTO: Tviter/Merida)   


tagovi

Treća liga Španijesaobraćajna nesrećaMursijaMerida

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara