Komentari na vest

Saopštenja i u Premijer ligi: Liverpul se ne miri sa "krađom" u Londonu

B

Burazengija

pre 8 meseci

Koliko sujetnih komentara a Liverpul najsportskija ekipa u evropi. Najmanje kartona prethodnih sezona, uvek fer plej a nadju se ovi ovde sto nisu loptu u zivotu sutnuli da pricaju nesto. Kada se Liverpulu sve sviralo preko VARa, onda su ga zvali LiVARpool ali su sve odluke donesene ispravno. Sada kada ne donose kako treba odluke, sada je opet problem...e naopako.
n

nrzmm

pre 8 meseci

Komplet VAR tim sa ovog meča zauvek suspendovati iz fudbala uz obavezno krivično gonjenje i zatvor inače nek okače izvinjenja mačku o rep. To nije moglo slučajno i greškom da se napravi, nego isključivo namerno , a zašto nek to sačuvaju za sebe ali daleko od fudbalskih terena, mada su to oni verovatno dobro naplatili čim su se usudili da tako lako riskiraju suspenziju tako da jedino zatvorska kazna može da ih 'zaboli'.
m

mare fkv

pre 8 meseci

Komisija je izdala preko deset izvinjenja u prethodnoj sezoni. Ovi dobili jedno, i sada bi da dizu revoluciju. Najogavniji klub u Engleskoj...
M

Mrki87

pre 8 meseci

Brate ove sezone odigrana sedam kola, a Liverpul vec dva puta dobio izvinjenja, odnosno u dva kola ih ostetili.
B

Burazengija

pre 8 meseci

Burazeru ne mogu ni da te zamislim kako izgledas :D

Radomir Sinđelić

pre 8 meseci

Sa nas preslo na njih😁
C

CUDI

pre 8 meseci

da se Totenhem ne oglasava o (ne)kvalitetu sudjenja...

Kalčopolista®

pre 8 meseci

Sta bi ste vi redsi da igrate derbi sa Junajtedom za titulu, a da uprava Junajteda skloni npr Majkla Olivera i ubace nekog engledskog Maju vujovica, koji ce im priznati gol kada lopta izadje dva metra u gol aut! Ili da se na primer uprava Junajteda zali sto derbi protiv bas sudi sudija koji je po njima npr clan grupe “Reds LFC Čokot” i taj Čokot, navodno vas clan, dosudi penal za Junajted nakon igranja butinom vaseg defanzivca u 16m? Ili ne daj boze da pomocni sudija na vasem derbiju prizna gol Mancesteru koji je on video kroz plecku kada lopta nije presla gol liniju! To treba da dozivite pa tek onda da se zalite!
9

999

pre 8 meseci

A taj isti sudija eno sudi Ligu Sampiona u utorak. UEFA mu vjeruje u takmicenju gdje se okrecu milijarde, ali paranoje iz drzavnog kluba mu ne vjeruju. Iako sudije delegiraju njihovi ljudi.. Kako kaze onaj tip sto je nekad gostovao kod Andjusa, ovi ljudi su totalno pobrkani😂
s

sordnja

pre 8 meseci

Što se ne bi mogao promijeniti ishod?ako je nešto očigledno poput ovog gola nije bitno jeli prošao minuta ili pet ili kraj utakmice!
I

Irska

pre 8 meseci

Ekipa koja najvise namjesta nasla da se zali...hahahhaha. A onaj nepostojeci penal Kloppe u finalu protiv Spursa...tad nisi rekao "Dobili smo poklon penal, ono se ne sudi". Bas mi je drago. Dabogda sudili sve protiv vas.
t

tujj

pre 8 meseci

Ekipa koja najviše namešta. Lupi čovek i nastavi. Još poredi potpuno dva različita tskmičenja. Smešni čoveče.

pre 8 meseci

Sigurno je Manea lopta pogodila u ruku, pa su zato svirali penal za Liverpul??? Čudno kako nije dobio i crveni zbog toga??? Zašto se nijedan igrač Totenhema nije bunio kad je sviran penal???
s

sprdnja

pre 8 meseci

De ti Irac napij se hladne vode!!!
B

Burazengija

pre 8 meseci

Pa da nisu dali taj gol iz penala, da li bi ga posle 5 minuta, igrali sa pola gasa to finale. Spursi ce tek za 100 godina igrati neko evropsko finale pa mozda i nauce da ne dizu ruke u vis, mozda im sledeci put gace same spadnu :)
n

noleeeeeee

pre 8 meseci

Cudo da nisu izdali saopstenje posle kradje u finalu LS I penala u 40 sekundi

pre 8 meseci

A šta, kao onaj nije igrao rukom posle udarca Manea? Najbolje bi bilo da su svirali penal za Totenhem i da su dali crveni Maneu zbog toga. Kako se niko od igrača Totenhema nije bunio kad je sviran penal?
s

sprdnja

pre 8 meseci

Pa nije rukomet valjda ti je to jasno! Ahahahahah
G

Gost1234

pre 8 meseci

Hahah smesni su, koliko su sudije navlacili za njih da osvoje onu titulu, treba da se zavuku u rupu i cutee bolje
D

Daj faul

pre 8 meseci

Ujka Zitki ne kriziraj! Sacuvaj nesto kad vas prestignemo na tabeli…
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

UVEK STE TRECI i to nam ne smeta!😂😂😂😂
K

Karlach

pre 8 meseci

A kada vama loše VAR odluke idu u korist onda se ne bunite ovako? Liverpool FC, ne glumite mi ovde neke poštenjačine, isti ste kao i svi, kukate samo ako je nepravda protiv vas, kada je obrnuto nema vas nigde. Doviđenja prijatno.
B

Bora 1969

pre 8 meseci

Majku mu pa ko ste vi i oni u Engleskoj,Italiji,Spaniji... Jel imate vi svoju zemlju Srbiju i svoje klubove u toj zemlji?
N

Nixone

pre 8 meseci

A dje si junace da to kazes kad su sudije pogurale tvoj liverpul protiv rome 2018 u polu finale lige sampiona? e sram te i stid bilo. Pih, bruko jedna.
t

tisina

pre 8 meseci

Sean Cox.
N

Nixone

pre 8 meseci

44 negativnih komentara? 44 liverpulovca. Ha ha ha. Mnogo ste vi ispod Rome. Bog sve vidi, sve ce vam se vratit za taj lopovluk
B

Burazengija

pre 8 meseci

U cemu su ih pogurali? Liverpul da igra 10 susreta sa Romom, svaki bi zavrsio sa pobedom...Roma je mali ciganski klub u rangu Spezie, steta sto je Totti igrao sa polurazrednim idiotima
V

Vinegar

pre 8 meseci

Sve smo prvi radili.
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Liverpul je bar smeo da igra derbi,za razliku od nikad jaceg tima jos od Barija😂😂😂😂AHAHAHAHAHAAHAHAH😂😂😂😂
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Liverpul neka kaze da je sudija pevac i to je to😂😂😂😂 ovde crveno beli pricaju da je sudija Grobar,pa pobegose pred derbi😂😂😂😂
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Posle fiorentine: neka nas se evropa ponovo plasi! Sada: Partizan namesta!😂😂😂😂AHAHAHAHAAHAHAHAHAH
l

lol12

pre 8 meseci

Ma Zitko sta ti je,sve je regularno,nikad regularnije.To sto je Nordsjeland trebao po Duljajevim recima da pobedi 12:0 to je drugo nesto.Ovo sad je melem za oci,penali u 90+ minutama i prelazi su skroz realni
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Grobar je sudija!😂😂😂😂 tako kaze interpol za pecurkane😂😂😂😂
@

@@@@

pre 8 meseci

Zapretite građanskim ratom,zapretite da nećete da igrate i takve stvari. U nekim zemljama to prolazi.
l

lol12

pre 8 meseci

Neka Klop kaze da ce da se spali pred skupštinom