Saša Zdjelar i Miloš Vazura (©FK Partizan)
Saša Zdjelar i Miloš Vazura (©FK Partizan)

Saša je porastao, sazreo i shvatio šta je zapravo Partizan

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 15:00

Emotivne reči Zdjelara posle potpisivanja novog ugovora sa crno-belima

Ima Partizan možda i bolje igrače, ali teško da ima konstantnijeg od Saše Zdjelara. I čini se da bi 25-godišnji vezista mogao da se zaista upiše zlatnim slovima u klupske almanahe, pošto je za crno-bele odigrao već 154 utakmice (šest golova, 12 asistencija), a danas potpisao i novi ugovor kojim se klubu obavezao na vernost sve do 2023.

Retkost u srpskom fudbalu poslednjih godina.

Izabrane vesti

Prethodni ugovor Zdjelaru je isticao na leto i da je hteo da ode sa čistim papirima bi sigurno lako sebi pronašao angažman. Odlučio je ipak da parafira novi ugovor i sudeći prema njegovim izjavama nije to učinio samo da bi Partizanu obezbezdio zaradu od transfera, već zato što zaista želi da ostane u Humskoj na duže staze.

Kada potpišeš novi ugovor znači da si radio nešto dobro i ja sam presrećan što mogu da produžim saradnju sa mojim klubom, klubom u koji sam toliko želeo da dođem, i sada već dugo živim taj neki svoj san iz detinjstva. Partizan igra odlično, toliko utakmica, toliko pobeda i ja, kao igrač, i ekipa ćemo uraditi sve da ovaj niz potraje što duže”, rekao je Zdejlar za klupski sajt.

Podsetimo, Zdjelar je u Humsku stigao poslednjeg dana januarskog prelaznog roka 2018. godine, prvo na pozajmicu iz Olimpijakosa, da bi ga Partizan zatim otkupio za 300.000 evra. I sve vreme je član one šampionske generacije sa Novog Zelanda standardan u prvih 11 crno-belih, bez obzira na to što su za njegovog mandata kroz klub prodefilovala četvorica trenera: od Miroslava Đukića, preko Zorana Mirkovića i Save Miloševića, sve do aktuelnog šefa struke Aleksandra Stanojevića.

Kada pogledam da sam za svega tri godine odigrao 150 utakmica, to sigurno pokazuje da sam vredno radio, ali moram da naglasim to da Partizan od nas traži da svakog dana budemo najbolji! Ono zbog čega sam odigrao toliko utakmica je moja konstantnost u svemu, kako u odnosu prema klubu, terenu i svlačionici. Uvek sam pokušavao da dajem još više”.

Na kraju, rečenica koja dokazuje koliko su Zdjelaru crno-bele boje zaista bitne.

Saša je porastao, sazreo i shvatio šta je zapravo Partizan“.

PAŽNJA! PAŽNJA!

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

Saša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara