Zdjelar još dve godine Partizanov

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 14:17

Važan posao završili su danas u Humskoj...

Jedan od najstandardnijih igrača Partizana ove sezone i veoma važan šraf veznog reda - Saša Zdjelar (25), produžio je vernost crno-belima. Kako je saopšteno iz Humske zlatni Orlić sa Novog Zelanda stavio je paraf na još dve godine ugovora.

Zdjelar je od početka sezone bio redovan u startnih 11. Samo poslednji meč u 2020. presedeo je na klupi kako bi se odmorio, a tokom februara i marta propustio je četiri utakmice zbog zaraze virusom korona. Uspešno se vratio protiv Zlatibora pre tri dana, kada je dobio šansu u poslednjih 25 minuta.

Izabrane vesti

Iskusni vezista do sada je odigrao 154 utakmice u crno-belom dresu, postigao je šest golova i u 12 navrata bio asistent. Ove sezone na 27 takmičarskih duela jednom je tresao mrežu rivala i četiri puta namestio pogodak.

Saši Zdjelaru stari ugovor isticao je na leto. Uoči Nove godine spekulisalo se kako bi posle Grčke (Olimpijakos) i Španije (Majorka) mogao da se oproba u Francuskoj (ozbiljno interesovanje pokazivali su Rems i Sent Etjen, čak su slali i skaute da ga gledaju u nekoliko navrata); ni Partizan u jednom momentu nije bio imun na mogućnost da nešto zaradi tokom zime, međutim na kraju je ipak pala odluka da saradnja bude nastavljena. Na obostrano zadovoljstvo.

Povremeni A reprezentativac Srbije ponikao je u OFK Beogradu. Pirejskim crveno-belima pridružio se još kao 17-godišnjak, da bi potom karijeru gradio kao pozajmljen igrač u svom matičnom klubu i Majorki. I Partizan ga je isprva uzeo na zajam u januaru 2018, ali je šest meseci kasnije njegov ugovor otkupljen za 500.000 evra.

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.


tagovi

Saša Zdjelar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara