Zdjelar (© Star sport)
Zdjelar (© Star sport)

Saša Zdjelar: Prvenstvo se ne završava sutra

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.02.22. | 13:56

Vezni fudbaler svestan značaja derbija, ali i oprezan

Saša Zdjelar, vezista Partizana, odlično je otvorio prolećni deo sezone, a priliku za novo dokazivanje zajedno sa saigračima imaće na najtežem testu ovog proleća.

Gostovanje Crvenoj zvezdi zakazano za sutra prilika je da se crno-beli dodatno približe tituli, čega je svestan i Zdjelar.

Izabrane vesti

Još ako reprizira učinak iz dvomeča sa Spartom, kad je dvema asistencijama utabao Parnom valjku put ka slavlju...

Novi derbi je novo dokazivanje, jedva čekam utakmicu. U dobrom smo momentu, imamo samopouzdanje. Svesni smo težine meča i šta on donosi ili odnosi. Ne možemo da predviđamo šta će se dogoditi, ali možemo da uđemo dobro u susret. Prvenstvo se ne završava sutra. Derbi donosi mnogo, ali ne završava sve. Kao ekipa ćemo dati sve od sebe da pobedimo“, kazao je Zdjelar.

Fudbalski arhitekta se potom osvrnuo na lični učinak, dve asistencije protiv Sparte i niz dobijenih duela s početka 2022.

Uvek dajem sve od sebe. Asistencije dođu i prođu, bitno mi je da održavam nivo i da ekipa igra dobro. Uživam da igram derbi, na prethodnim utakmicama sam bio dobar i prijaju mi susreti sa velikim pritiskom“.

Posebne borbe očekuje se da Zdjelar vodi sa Sekuom Sanogom.

Nisam više mlad da reagujem na prvu. Ne kalkulišem, idem sto posto, ali i gledam da se sačuvam, imam malo kartona, posebno u aktuelnoj sezoni. Sa druge strane, Sanogo ima specifičan stil, tako funkcioniše“, dodao je Partizanov motorino.

Nedelja, 18.00: (2,25) Crvena zvezda (3,25) Partizan (3,60)



tagovi

FK Partizan166. večiti derbiVečiti derbiSaša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara