Komentari na vest

Saudi derbi u srpskim bojama: Dominacija Sergeja i Mitra u Rijadu (VIDEO)

J

Jamb

pre 6 meseci

Realno Mitrovic je tata-mata, ali bolje uvek neko drugi da sutira penale, komican komentar u tekstu "lakše da sa 11 metara pogodi glavom nego iz penala"
B

Boske 976

pre 6 meseci

A kakvo je stanje u Kazahstanu, ko je sa kim igrao?
R

Rubikova kocka

pre 6 meseci

Kolo prije kraja šampion je Ordabasi iz Šimkenta 🇰🇿🏆

КоТоГовориИстину

pre 6 meseci

И ја у саудијској арабији играм у врхунској форми хокеј на трави овај песку јер траве немамо,па нико не пише о мени!!! Четири месеца сам већ овде у кса то је енглеска кратица за кингдом сауди арабиа и сва четири месеца сам играч месеца! Јест да су ми противници, две камиле,пар јорданаца,два перуанца, три африканца и пар локалних момака али ипак четири пута заредом играч месеца,не занима ме да је у кликерима вредно је спомена,поготово што се камиле одлично сналазе на песку!
o

ofk beograd

pre 6 meseci

Jel ovo trebalo da bude smesno?

КоТоГовориИстину

pre 6 meseci

Да ли је нормално хвалити се са"доминацијом" у саудијској лиги!? Што би рекла браћа Срби загречани, сусрамље ме хвата! Да вам је неко причао пре две године о форми Српских репрезентативаца у саудијској лиги,ладно би звали "Лазу Лазаревића" купили два-три крша саудијци, кљакастог нејмара,роналда у тубоком хладу зелембаћа и сад је као то то. Лига им је на нивоу молдавске и бугарске само што врте милијарду више,играчи пуних џепова пара вуку се по терену ко две вреће бетона и то је неку успех!? Где је лига првака,премијер лига, ла лига,серија а,где су халанд,кејн,Џуд, рашфод,педри,сон,салах и остали, играју ал фајха и ал нифака и као сад је то класа,утакмица за пожелети,а онда налетимо на мађарску са 12 играча из њихове лиге уз пар из кипра,грчке, румуније и схватимо да наше ведете из саудијске арабије лагано губе! Још да Јовић и Радоњић оду у катар а Вања и Вељковић у уеа па да ставимо прст у уво и запевамо ганге. Па се онда после питамо где је француска а где смо ми или како то катастрофалних 9-1...
G

Gost999

pre 6 meseci

Brate, bravo, sve u metu! Minuse si od Grobara dobio, to cu odmah da ti kazem. Do pre par meseci su se smejali toj ligi, sad je najjaca na svetu. Ali navikli smo na njih i njihovo licemerje. Jedino si malo preterao poredeci saudijsku i moldavsku ligu, nije bas toliko krs, meni je nekako na nivou danske ili belgijske lige. Ali da, sve u metu!
t

test11q

pre 6 meseci

Sergej je trebao da igra centarfora. Koliko je ovakvih dugih lopti prihvatio i dao gol i u Seriji A, u skoku totalno dominantan. Davao bi 20 golova po sezoni. Za veznog nema disciplinu.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Mnogo je visok za of veznog, 192cm..
P

Pinđur

pre 6 meseci

Imam jedno pitanje za sve koji prate ligu Saudijske Arabije. Da li se na utakmicama Al Hilala mogu videti zastave Srbije i Brazila na tribinama?
H

Hammers Srbija

pre 6 meseci

Koliko volis
H

Hej Mitre

pre 6 meseci

Skoci, sutni penal glavom
D

Dušan Voša

pre 6 meseci

Sergej svetska klasa!