Komentari na vest

Saudijci obećaju, ali ne isplate: Afrikanac tužio FIFA novi Firminov i Mendijev klub

N

Navijac 88

pre 10 meseci

Glup tekst
d

duc

pre 10 meseci

Ajmo jos jednom da obnovimo gradivo. Arapski bogatas je SEIK. Napitak je SEJK.
B

Br1

pre 10 meseci

A ko je napisao Milk Šejk?
A

Asistent

pre 10 meseci

Pa ocit primjer je situcaija u Fejhi,Stojkovic,Rasovic,Pavkov,Popovic kondicioni od skoro i Cimirot....sve bilo bajno i sjajno a onda odjednom nema plata,koje usput nisu male...igraci povuku rucnu i borba za opstanak.....onda placaj izmiruj ,trka,frka,izbore opstanak u zadnjem kolu...itd....oni to izgleda dozivljavaju kao vid neke igrice(mislim Arapi)
M

Mitros

pre 10 meseci

Ko poznaje Arape zna da ovo nije ništa strano za njih. Oni umeju ludo da bacaju novac ali takođe umeju da izrade i ostanu dužni. A ugovori, papiri i slično kod njih ne piju vodu puno. Igrati tamo nije puno drugačije od igranja u Srbiji, Turskoj i sličnim ne baš toliko uređenim zemljama. Dakle kad je gazda raspoložen i kad mu se neko dopadne biće para ali u suprotnom ne samo da možete da ostanete bez para nego mogu i da vas izbace naglavačke. Svi koji odu tamo moraju da znaju da će imati status nešto povlašćenijeg roba, videli ste kako se onaj šejk dere na jednog Kristijana Ronalda pa sad zamislite šta ostali onda mogu da očekuju.
S

Stojadin101

pre 10 meseci

Dugovalo su oni i Prijoviću mislim nešto. Oni će za početak ove igrače sigurno plaćati jer im se stalo do ugleda i jer pokušavaju da naprave jaku ligu. Ali ako ne budu uspeli u tome (a lično mislim da neće) zasigurno je da će preseći i sve igrače samo oterati odatle, i tu im nikakvi sudovi neće pomoći jer se zna kakav je sistem tamo.
f

fontana98

pre 10 meseci

Ovde ce tek da bude haos sledece godine kad krenu sa neisplacivanjem plata

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Al Ahli iz Džede je dužan svom bivšem treneru Pitsu Mosimaneu šest plata i bonuse za to što je vratio klub u elitu - mogli ste napisati KO je ovaj tim doveo do druge lige umesto do titule! Taj trener je dosao u prebogati Al Ahli sa oreolom Murinja za sirotinju sa beskonacnim nizovima pobede
@

@kalca

pre 10 meseci

Evo, ja cu da ti kazem - onaj ko je dosao posle Miloja. Sa Milojem su bili u vrhu lige. Ti kao ljubitelj saudijskog fudbala bi to trebalo da znas
@

@kalčojaje

pre 10 meseci

Misliš da znaš nešto?