Saudijci tvrde: Al Ahli želi raskid, ali se Milojević ne odriče plata

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 19:39

Srpski strateg ne želi da se odrekne primanja koja mu sleduju prema ugovoru važećem do jula

Serija od četiri poraza Al Ahlija uticala je da tim iz Džede potpuno izgubi korak u trci za titulu, Al Hilal i Al Šabab, glavni konkurenti za tron, imaju 10 poena prednosti, a čak i trećeplasirani Al Itihad, izgleda daleko sa šest bodova više od čete Vladana Milojevića.

Niz ispuštenih bodova uticao je da priče o rastanku srpskog stručnjaka i Al Ahlija postanu sve glasnije u Saudijskoj Arabiji, a lokalni mediji tvrde da su pregovori o raskidu ugovora u toku.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Saudi Skaj Sporta čelnici Al Ahlija obavili su juče još jedan u nizu razgovora sa Milojevićem, a povod je bio sporazumni raskid ugovora, međutim, nekadašnji strateg Crvene zvezde nije voljan da se odrekne primanja predviđenih ugovorom koji ističe krajem juna.

--------------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

--------------------------------------------

Milojević, koji je u Arabiju stigao nakon velikih uspeha sa Crvenom zvezdom, na klupu Al Ahlija je seo u februaru 2020. godine, a posle vrlo dobre prve godine u kojoj je izborio izlazak u Ligu šampiona Azije, srpski strateg nije uspeo da tim održi na istom nivou i u 2021. godini.

Nekadašnji defanzivac će u arhivi crveno-belih ostati upamćen po proleću u Evropi, ali i dva učešća u grupnoj fazi Lige šampiona. Tokom dosadašnjeg trenerskog mandata u Džedi ekipu je predvodio na 40 utakmica uz učinak od po 17 pobeda i poraza i šest remija.

Činjenica da rukovodstvo kluba nije zadovoljno rezultatima bilo je povod da o angažovanju nekadašnjeg trenera Javora, Čukaričkog, Panioniosa i Omonije krenu da razmišljaju drugi klubovi na Bliskom istoku, a kao jedan od kandidata da dovede Srpskog stratega spominjao se Al Ain iz ujedinjenih Arapskih Emirata.


tagovi

Vladan MilojevićAl AhliAl Ahli Džeda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara