Aleksandar Mitrović (©MN Press)
Aleksandar Mitrović (©MN Press)

Saudijci žele tandem Orlova: Al Hilal krenuo i po Aleksandra Mitrovića!

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.07.23. | 10:27

Po saznanjima Mozzart Sporta, klub pred čijim je potpisom Sergej Milinković Savić odlučan da dovede i srpskog golgetera

Fudbalska migracija iz Evrope u Saudijsku Arabiju ovog leta doživljava potpunu ekspanziju, a među igračima iz najboljih svetskih liga na radaru klubova sa Bliskog istoka su i srpski reprezentativci.

Sergej Milinković Savić uskoro bi mogao da postane fudbaler Al Hilala, a u prvenstvu u kojem ćemo u narednom periodu gledati i asove poput Kristijana Ronalda i Karima Benzeme, uloga je namenjena i Aleksandru Mitroviću.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Mozzart Sporta Mitrović se našao na spisku želja Al Hilala, koji je već stupio u kontakt sa Fulamom i njegovim golgeterom. Saudijski klub, odlučan je u nameri da dovede srpskog centarfora i za njegove usluge spreman je da plati značajnu platu i obeštećenje, te bismo dva asa Orlova vrlo brzo mogli da gledamo u istim klupskim bojama. Finansijski uslovi koje evropski klubovi praktično nisu u situaciji da isprate predstavljali su u nedeljama iza nas prevagu usled koje su se brojna velika imena već obavezala na vernost Saduijcima, a istim putem bi vrlo lako mogao da krene i Mitrović kojeg u Al Hilalu vide kao prvu opciju za upražnjeno mesto u špicu posle odlaska Odiona Igala.

Centarfor ponikao u Partizanu na premijerligaškoj pozornici ima 128 utakmica uz 38 postignutih golova. Tokom minule sezone u dresu Fulama na 24 prvenstvena susreta 14 puta je tresao mreže rivala, dok je jedan gol postigao i u FA kupu.

U Fulam, čiji je dres prethodno nosio i kao pozajmljen igrač, stigao je leta 2018. godine iz Njukasla za obeštećenje od oko 25.000.000 evra.

Mitrović je na Ostrvo stigao 2015. godine iz Anderlehta, a kako stvari stoje posle osam godina mogao bi da napusti Englesku i prvi put se okuša van Evrope.


tagovi

Aleksandar MitrovićAl HilalFulamLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara