Savo: Imam plan za Sumu

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.06.19. | 10:57

"Ne možemo da predvidimo sve stvari. Biće mnogo i odlazaka i dolazaka", poručio strateg crno-belih na okupljanju pred start priprema za novu sezonu

Prozivkom u "Zemunelu" Partizan je započeo pripereme za narednu sezonu, a trener Savo Milošević prilikom prvog susreta s novinarima i igračima kazao je da još nema jasnu sliku kako će tim izgledati, odnosno da će svi koji su se vratili s pozajmica dobiti šansu da se dokažu. 
"Ne možemo da predvidimo sve stvari. Biće mnogo i odlazaka i dolazaka. Više bih voleo da imamo jasnu sliku sada, ali je to nemoguće. Biće još mnogo promena. Prelazni rok je tek počeo, a i to je rano u odnosu na Evropu", započeo je Milošević, na čijem spisku se našlo čak 39 igrača. 

On nije želeo da priča o pozicijama na kojima će biti dovedeni novi igrači. Među okupljenima našao se i Sejduba Suma, koji od trenera neće dobiti specijalnu pažnju...
"Imaće tretman kao i svi ostali, videćemo šta će biti od svega toga. Imam plan za njega, ali ne znam da li će njemu odgovarati", kazao je Milošević.

Izabrane vesti

 ► Partizan počeo pripreme: Da nas posluži sreća junačka

Savo je dodao da to važi za sve, pa tako i za Ognjena Ožegovića.
"Kako ću donositi odluke zavisiće isključivo od njih".

Plan mu je, kako je naveo, da na drugi deo priprema u Sloveniji vodi oko 25 igrača.
"Na tu cifru možemo da dodamo eventualno tri ili četiri klinca iz omladinske škole", zaključio je Milošević.

Podsetimo, Partizan je do sada doveo Aleksandra Lutovca, Dominika Dingu, Perišu Pešukića i Igora Vujačića.

Foto: MN Press, Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara