Savo Milošević, © Star sport
Savo Milošević, © Star sport

Savo Milošević: Glava nije bila na utakmici! Dosta stvari mi se ne dopada, nema vremena da se sve ispriča

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.06.20. | 18:36

„Svi su nas otpisali, ali mi smo znali šta je istina“, kaže trener Spartaka Vladimir Gaćinović

Loše se proveo Partizan u Subotici. Sve ono što je gradio na mečevima protiv Mladosti i Radnika kao da je bacio niz vodu protiv Spartaka i vratio se nekoliko koraka unazad. U najlošijem mogućem trenutku za crno-bele, jer ih već za četiri dana čeka susret sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije.

Razumljivo, Savo Milošević vrti glavom i na pitanje šta nije štimalo u njegovom timu na susret 28. kola Supelige uzvraća iskreno.

Izabrane vesti

„Mnogo toga, nema dovoljno vremena da se sve ispriča“.

Izvesno je i lako uočljivo da su pojedini fudbaleri Partizana izašli na teren kao da ih je neko puškom naterao. Kao da im se nije igrao fudbal, kao da svi čekaju kup u nameri da pokušaju da spasu sezonu.

Glava nije bila na utakmici, misli su bile usmerene ka derbiju. Rekao sam i pre ovog duela da ima dosta stvari koje mi se ne dopadaju individualno, one sad već postaju grupni problem. Spataku svakako čestitamo, a mi moramo dosta toga da popravimo“.

Upitan da li se Nemanja Nikolić partijom i golovima preporučio za povratak u Humsku, šef stručnog štaba Partizana ostao je uzdržan.

O tom, potom“, zaključio je Savo Milošević.

Za razliku od crno-belih, u Spartaku sijaju od zadovoljstva. Posle dva poraza od po 0:4 Plavi golubovi su uzeli meru Partizanu.

Svi su nas otpisali, ali mi smo znali šta je istina. Bolja smo ekipa nego što smo bili pre pola godine i bolja nego kad su pre tri meseca izašla deca na kup susretu u Humskoj. Iz dana u dan rastemo. To što smo najmlađa u ekpa u ligi nema težnu ako tim ne igra dobro, ako ne pobeđuje, a momci ne napreduju. Mi sve to radimo. Igrali smo bez četiri ključna igrača, ali naša mladost je za poštovanje“, kaže trener Spartaka Ždrepčeve krvi, Vladimir Gaćinović


tagovi

FK PartizanSavo MiloševićVladimir Gaćinović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara