Bojan Matić (©Starsport)
Bojan Matić (©Starsport)

Savo Milošević zove Bojana Matića u Olimpiju, Partizan je raspoložen

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.07.21. | 10:55

Kod Aleksandra Stanojevića svakako nije u prvom planu

Veze Partizana i Olimpije mogle bi da postanu još čvršće tokom aktuelnog prelaznog roka. Prošle godine u ovo vreme iz Ljubljane se u Beograd preselio Maki Banjak (u međuvremenu je štoper prešao u Kairat), s jeseni 2020. napadač Đorđe Ivanović je otišao u suprotnom smeru, pre nekoliko sedmica Savo Milošević je promovisan na „Stožicama“ i lako bi moglo da se desi da u Sloveniju dovede napadača crno-belih.

U pitanju je Bojan Matić, koji nije u planovima Aleksandra Stanojevića, ima dozvolu da napusti Humsku, a Olimpija se čini idealnim rešenjem. Tim pre što je upravo Milošević insistirao na dolasku 191 centimetra visokog centarfora iz Vojvodine u januaru 2020. Postoje ozbiljni nagoveštaji da će njihova saradnja biti obnovljena, samo na drugoj destinaciji.

Izabrane vesti

Tim pre što ugovor Matića i Partizana važi do juna 2022. i crno-beli bi ga pustili. Ne za preterano veliko obeštećenje, kad već nije u prvom planu. A nije se naigrao tokom pozajmice grčkom Atromitosu.

Inače, Milošević je u Olimpiji želeo Sejdubu Sumu (nije moglo da se realizuje zbog finansijskih poteškoća u Ljubljani i visoke plate Gvinejca), te Makija Banjaka. U međuvremenu je doveo nekadašnjeg člana Partizana, Savu Petrova. Doduše, na probu, da na delu vidi centarfora iz „klase 1998“, koji je posle iskustva u subotičkom Spartaku tri sezone proveo na belgijskim terenima, noseći dresove Vesterloa i Lirsa.

Što se crno-belih tiče, od igrača koje Stanojević nije poveo na pripreme, ugovor je tokom srede raskinuo desni bek Periša Pešukić, a rešenje statusa čekaju još dva špica: Savo Arambašić i Petar Gigić.



tagovi

Olimpija LjubljanaBojan MatićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara