Edin Džeko i Savo Milošević (©AFP)
Edin Džeko i Savo Milošević (©AFP)

"Savo odlazi", čulo se u Zenici – Milošević: Nemam vremena da se bavim navijačima

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.23. | 00:12

Zvižduci za srpskog stručnjaka na Bilinom polju, ali i dalje veruje da može do Evropskog prvenstva

Treći vezani poraz Bosne i Hercegovine pod komandom Sava Miloševića u duelu sa Slovačkom u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Promenili su Zmajevi trojicu selektora u ovom ciklusu. Ni legenda srpskog fudbala, nekadašnji trener Partizana, nije zaustavio brod koji tone. Za utehu, ostao je plej-of Lige nacija kao poslednja nada da je moguć odlazak na Evropsko prvenstvo naredne godine u Nemačku,

Posle poraza od Slovačke u Zenici, navijači na Bilinom polju skandirali su „Savo, odlazi“.

Izabrane vesti

Nemam komentar, nemam vremena da se bavim s navijačima", rekao je selektor Bosne i Hercegovine na konferenciji za medije, prenosi sport.sport.ba.

20.45: (1,53) Slovenija (4,10) Kazahstan (7,75)

Optimizam ne napušta srpskog stručnjaka.

"Stekao sam jasnu sliku ko su momci na koje možemo računati u martu. Mi moramo na stvari gledati pozitivno bez obzira što je bilo dosta loše i danas, ali i večeras smo dobili neke igrače na koje možemo računati u martu“.

Milošević je potvrdio da će biti dosta otpisanih igrača sa spiska za mečeve s Luksemburgom i Slovačkom.

"Pa 7-8 sigurno, verovatno i više“.

Osvrnuo se Milošević i na igrače koji u ovim mečevima nisu dobili minutažu.

"Rahmanović se dokazao prošli put i on će tu biti i u martu, njegov odnos je fenomenalan i on je već osigurao mesto. Plan je bio da uđe u igru, ali nismo bili u situaciji zbog nepredviđenih okolnosti. Tahirović je jedan od onih pet koji ima dva žuta kartona", rekao je Milošević i dodao:

"Zolotić je igrao desetak minuta i teško je napraviti procenu. Što se tiče Bašića svi možemo biti zadovoljni, na debiju odigrati na ovom nivou 90 minuta je za svaku pohvalu. Tu treba svi da budemo zadovoljni jer smo dobili igrača za 10 godina. Što se tiče Mujakića on ima te neke limite, ali njegov odnos je fantastičan, pravi ratnik i na njega ću računati u martu".

Srpski sručnjak je za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama izostavio je najbolje, ali oni će biti okosnica u martu u polufinala plej-ofa.

"Na Džeka, Pjanića, Barišića, Šehića računam, nadam se da sam i s Ahmedhodžićem napravio dogovor i plan je da odem do Engleske da porazgovaramo. Od ovih momaka dosta njih je pokazalo da možemo računati na njih. Jasno se videlo koji žele i da idu preko granica. Pomenuću i Hajradinović. Ima momaka koji su pokazali da na njih može da se računa“, istakao je Milošević.


tagovi

reprezentacija Bosne i HercegovineSavo Miloševićkvalifikacije za EP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara