Savo Milošević (Reuters)
Savo Milošević (Reuters)

Savo posle debakla od Luksemburga: Nemamo potreban nivo trke za ovako ozbiljne rivale

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.11.23. | 00:28

Rade Krunić se izvinjava navijačima

Ne ide Savu Miloševiću na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine. Otkako je preuzeo popularne Zmajeve, rezultati su sve gori.

Nakon pobede protiv Lihtenštajna na debiju (2:0), usledio je težak poraz od Portugalaca (0:5), da bi večeras doživeo debakl i u gostima protiv Luksemburga (1:4). Javnost u BiH je teško primila večerašnji poraz i nazvala ga jednim od najtežih u istoriji tamošnje reprezentacije.

Izabrane vesti

Posle meča je istakao da je ovo realnost njegovog tima...

„Nemamo nivo trke za ovaj nivo takmičenja. To je u jednoj rečenici razlog poraza. Bez toga je jako teško pričati o bilio kakvoj taktici, protiv ovako ozbiljnih ekipa. Iz toga su proizašle i loša koncentracija i reakcije. Ovo je realnost u ovom momentu. Ne vidim da je moglo bolje bez visokog nivoa i intenziteta“, rekao je Milošević koji se osvrnuo i na debitante:

Srpski trener je večeras eksperimentisao sa timom, dao šansu i nekim debitantima što mu se obilo o glavu.

„Tabaković i Hajradinović su pokazali da mogu biti od koristi, a i ostale novajlije su pokazale želju i to im se ne može prigovoriti. Protiv Slovačke ćemo promeniti ekipu i dobiti svežinu sa momcima koji su odmorniji“, izjavio je Milošević.

Iako je Miloševićev tim odavno izgubio šanse da se dokopa Nemačke preko kvalifikacija, ostaje im šansa kroz baraž zahvaljujući ranijim rezultatima u Ligi nacija.

Milanov vezista Rade Krunić je večeras bio kapiten Bosne i Hercegovine.

„Igrači sa stručnim štabom, navijačima i svima u BiH smo očekivali više. Moramo od nečega da krenemo. Ovo je bila odlična prilika da podignemo samopouzdanje Sigurno smo razočarani. Ovo je jedna od najgorih partija BiH. Treba da napravimo analizu i da vidimo šta je falilo. Mnogo loše je počela utakmica za nas. Ipak je ovo nova ekipa sa novim selektorom i sigurno da je to unelo nesigurnost“, rekao je momak iz Foče.

Krunić se nada da će već protiv Slovačke u Zenici stići pozitivan odgovor.

„Protiv Slovačke je bitno da reagujemo kako treba i kako dolikuje jednoj reprezentaciji. Očigledno je da je to utakmica bez rezultatskog značaja, ali nama znači najviše sa neke psihološke strane. Nadam se da ćemo se pokazati u boljem svetlu. Ovim putem se izvinjavam svim navijačima za večerašnji nastup“, poručio je Krunić.



tagovi

Savo Miloševićreprezentacija Bosne i HercegovineRade Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara