Milošević i Ćurčić (©Star Sport)
Milošević i Ćurčić (©Star Sport)

Savo stigao do brojke 40, ako priđe Nikoliću trofeji će biti nadomak Humske

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.08.20. | 10:09

Bilans stratega crno-belih nakon 63 utakmice na klupi crno-belih

Savo Milošević je protiv Javora ostvario 40. pobedu na klupi Partizana i dodatno se približio vodećoj četvorki, kada se meri učinak od 2006. godine pa do danas: Marku Nikoliću (69 pobeda), Miroslavu Đukiću (58), Aleksandru Stanojeviću (56) i Slaviši Jokanoviću (54), izračunao je Sportski žurnal.

Milošević je brojku od 40 pobeda stigao na ukupno 63 utakmice, zabeleživši i devet remija i 14 poraza. U ovom trenutku mu Slaviša Jokanović beži 14, Aleksadar Stanojević 16, a Miroslav Đukić 18 pobeda. Sve to je više nego dostižno ove sezone, a ukoliko kojim slučajem Milošević priđe blizu i neprikosnovenom Marku Nikoliću to će značiti i da će trofeji biti izuzetno blizu Humske. To u ovom trenutku možda deluje nerealno, s obzirom da je trener Lokomotive udaljen čak 29 pobeda, ali je teoretski ostvarivo, s obzirom da je do kraja Superlige ostalo još 35 kola, a tu su i Kup Srbije, odnosno Liga Evrope.

Izabrane vesti

Marko Nikolić je do 69 pobeda stigao na 92 utakmice, Miroslav Đukić je do broja od 58 trijumfa stigao na 96 utakmica, Aleksandar Stanojević je 56 upisao na 77 mečeva, a Slaviša Jokanović 54 na 76. Daleko isped pet prvoplasiranih su Vladimir Vermezović (22 pobede), Zoran Milinković (20), Goran Stevanović (19), Vuk Rašović (18), Zoran Mirković (17)...

Milošević nije imao baš prijatan početak sezone sa Partizanom. Klub iz Humske je sa šampionskim ambicijama ušao u Superligu, ali je već u drugom kolu doživeo šok u Novom Pazaru. Ipak, protiv Javora je to delovalo mnogo bolje, pa se crno-beli nadaju da će i u Surdulici nastaviti pobednički niz.


tagovi

Savo Milošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara