undefined
undefined

Šćepović postaje starter u Malagi

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.04.21. | 22:22

Prilika za srpskog napadača

Izostanak pobeda, loša realizacija, kao i činjenica da je Stefan Šćepović prilikom ulazaka na teren u prethodna tri meča pokazao zavidno fizičko stanje, uticaće na to da nekadašnji napadač Partizana, Hihona, Seltika i Hetafea uskoro dobije šansu od starta utakmice u dresu Malage. Možda već od sutra kada ekipa Serhija Pelisera gostuje Lugu.

Šćepović je do sada odigrao 72 minuta u Segundi na tri meča, od toga 10 protiv Tenerifa, 45 protiv Kartahene i 18 protiv Almerije.

Izabrane vesti

"Svaki put vidimo poboljšanje, on nije došao u takmičarskom ritmu, učestvuje malo, po malo. Napredovao je, a u poslednjoj fazi sezone će biti utakmica gde možemo da vidimo da li može da izdrži visok intezitet. Postoje situacije u kojima može da nam pomogne kada krene od starta. U sutrašnjem meču takođe postoji mogućnost", rekao je Peliser.

Ukoliko Šćepović bude u startnih 11, to znači da će mesto u timu izgubiti Kaje Kintana, s obzirom da se radi o napadačima sličnog profila. Kintana ima očajnu sezonu iza sebe, s obzirom da je na 26 nastupa u Segundi postigao samo jedan gol.


tagovi

Stefan Šćepović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara