Komentari na vest

Sedam bodova za odškrinuta mundijalska vrata

A

Anangaranga

pre oko 3 godine

To je slab ucinak. Piksi odlazi. Nikolic ili Jokana za selektora.
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Tako je. I tebe za fizioterapeuta, da istezes extremitete fudbalerima.
F

Fm

pre oko 3 godine

Ne brinem ja za Portugal, sa njima cemo lako, nego recite vi meni kako cemo mi protiv Luksa u gostima?
1

1312

pre oko 3 godine

Sreća pa se igra sa praznim tribinama, inače bi nas pojela uzavrela atmosfera pred 8000 vatrenih Luksemburžana.
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Mislim da je Luksemburg pobedom u Irskoj objasnio da Irska nema sta da trazi u ovoj grupi, izgubili od nas, izgubili kuci od Luksemburga, cisto sumnjam da ce oni kao takvi imati neke sanse protiv Portugala, a jos manje sanse dajem Luksemburgu ili Azerbejdzanu. Sto ce reci da cemo o prvom mestu vrlo verovatno odluciti u medjusobnom okrsaju s Portugalom ako se negde drugde ne okliznemo.
B

Bob Rock

pre oko 3 godine

Irska nece igrati na jesen u ovoliko oslabljenom sastavu, a Portugal ce svakako biti izduvan posle EP. Ne vidim zasto ne bi mogli da ih iznenade desavala su se i veca iznenadjenja
z

zmajevo

pre oko 3 godine

ili ako se oni negde okliznu!
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Ne vidim nacin da neko u grupi sem nas ugrozi Portugal. Da skupljamo po 3 boda svuda do zadnje runde pa kom opanci kom obojci protiv Portugala. Ako nista imacemo lep zalet pred baraz
G

Gladiola

pre oko 3 godine

Vrlo je bitno nabijati gol razliku, jer se ona prvo gleda kako ne bi došli u situaciju da samo pobeda protv Portugala donosi prvo mesto
m

mehmeh

pre oko 3 godine

Kom opanci Tom i Dzeri :D
G

Gile 88

pre oko 3 godine

@M21 Evo toliko nas boli ta dupla kruna da smo posle te godine 4 sezone igrali Evropu i blizu smo 4. titule. Nama je taj poraz pomogao nije stvar u tome nego su i Milenkovic i Dmitrovic daleko od ozbiljne forme. Dmitrovic kao treba da brani za Sevilju a ne moze da brani u parku a Milenkovic da ide u Inter a nadskoci ga 2 puta najnizi na terenu.
V

Vart

pre oko 3 godine

Biće ovo težak meč iako protivnik nije atraktivan. Oni ipak dolaze iz sovjetske škole futbala a to znači da dosta trče i imaju jaku kondiciju i solidnu tehniku. Oni koji su malo stariji sigurno se sećaju da su nas jednom u kvalifikacijama dobili I igrali nerešeno. Čini mi se u kvalifikacijama za SP 2002-e.
G

Gnu

pre oko 3 godine

Tada nas je uništio Gurban Gurbanov, na oba meča najbolji, u Podgorici dao oba gola za 2:2. Posebno pamtim jer mi je srušio dva tiketa po 300 KM!
o

odmor

pre oko 3 godine

Samo da Dmitrovic vise ne brani,decko ne moze u pet metara da skida loptu sa glave Zoti,koliko krivica Milenkovica toliko i njegovaa onaj kiks kod gola koji nije priznat je amaterski potez nivoa golmana veterana od 120 kg. Dobro da i Milenkovic pausira malo,dosta je promaje u njegovoj igri. uistaloi Fiorentina prima minimum 3 gola na tekmama. Sad se vidi,zadnjih godina,sta bi nam znacili Borjan i Degenek.
T

Tzub

pre oko 3 godine

Borjan I degenek? Mozda bi mogo I neša milijaš da je još aktivan?
М

М21

pre oko 3 godine

Миленковић 3 године стандардан и најбољи штопер у репрезентацији и после једног лошег меча одмах да га се решимо, мада разумем те боли она 2017 . и дупла круна и Билеће још 100 година
o

odmor

pre oko 3 godine

pa kad je Milenkovic tolik dobar gde mi to odosmo daleko i ima li utakmice gde ne primismo minimum 2 gola. Ne treba biti navijac slepi,decko je kikser,luta jos,uostalom fiorentina je ya te tri godine gde on vrli half u donjem delu swerije A ipak tamo nisu kadeti pored njega,vec olala igraci. I verujem da ovde komentarisu 85% dece do 25 godina koji tesko da su gledali dobrog halfa naseg uzivo sem na TV u rubrici secanja.A ovaj sto se smeje na pomen Borjana i Degeneka,ocigledno ne yna gde je i sa kim i dokle dospela Zvezda poslednje 4 godine.
O

O cemu pricate ?

pre oko 3 godine

Mozda odskrinuta za baraz jer je grupa toliko zalosna da tesko da se 2 mesto ne uzme..al Portugal ima sve u svojim rukama, plus mec kuci gde nema greske, i tu ce se svirati ono sto je gol.
G

Gnu

pre oko 3 godine

Iskustvo nas uči, tamo priznaju i golove iz ofsajda vidljivog sa Marsa! Jednom su (ako su) oštećeni u meču sa nama i plakaće godinu dana. Šuti i igraj dalje!
P

Polako ljudi...

pre oko 3 godine

Ne znam zašto naš narod uvek diže euforiju bespotrebno. Da slažem se, nisu loši ovi rezultati u prva dva kola, ali kao što si napisao sve je u rukama Portugala. A već smo zaboravili Norvešku i Škotsku, i kako smo posle prolaska Norveške već bili u polufinalu evropskog prvenstva, a onda nas je Škotska podsetina na onu našu staru, jedna lasta ne čini proleće...