Sedam godina karijere, 12 klubova: Partizanov Solomon se vratio u Hrvatsku

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.06.21. | 17:07

Nigerijac je novi član Istre

Pre četiri leta Ivica Iliev je euforično govorio kako u njemu vidi potencijal i budućnost u napadačkoj liniji. Praksa je demantovala (nezvaničnog) sportskog direktora Partizana. Niti u Humskoj, niti na drugim područjima, Teofilus Solomon nije ostavio zapažen trag, zbog čega je rešio da se vrati tamo gde jeste. Bar malo.

Nigerijac je ovog utorka potpisao ugovor sa Istrom 1961 i na taj način obnovio saradnju sa Hrvatima, pošto je na stadionu „Aldo Drosina“ boravio u takmičarskoj 2016/17 kao pozajmljen igrač Rijeke. Te sezone dao je sedam golova i učinkom se preporučio crno-belima, koji su ga, takođe, doveli na pozajmicu. Nisu se usrećili. Solomon se u sastavu Miroslava Đukića pojavio samo na deset utakmica, minutaža mu je bila skromna (422), a učinak poražavajući. Bez gola.

Izabrane vesti

Sa Topčiderskog brda put ga je vodio u kiparsku Omoniju, Inter iz Zaprešića, Partizane iz Albanije, da bi u januaru potpisao za Al Kaciju, ali je u dalekom Kuvajtu bio nalik boravku u ostalim destinacijama. Ništa posebno.

Teofilus Solomon ima 25 godina, profesionalnu karijeru započeo je 2014. i za sedam leta promenio 12 klubova.

Osim njega, Istra je istovremeno angažovala i štopera Rasinga iz Santandera, Bernarda Matića.


tagovi

Istra 1961Teofilus Solomon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara