Sedrik Gogua (Star sport)
Sedrik Gogua (Star sport)

Sedrik Gogua je slobodan igrač, CSKA mu okončao ugovor

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.11.21. | 14:52

Nekadašnji Partizanov štoper u potrazi za novim klubom

Koliko je bila neočekivana vest iz leta 2019. godine da je moskovski CSKA doveo Sedrika Goguu, toliko je danas stigla očekivana vest da je sa njim raskinuo ugovor.

Slavni ruski klub je danas i zvanično potvrdio da je sa štoperom iz Obale Slonovače okončao saradnju i da je on slobodan u izboru novog kluba.

Izabrane vesti

Nekadašnji štoper Partizana je u leto 2019. godine potpisao ugovor sa Armejcima na četiri godine i bilo je to veliko iznenađenje s obzirom na njegovu dotadašnju karijeru. CSKA ga je tada ruskom Tambovu platio 400.000 evra, ali je Gogua za nešto više od dve godine odigrao samo pet mečeva za ruski klub i prošlu szeonu proveo na pozajmici u Rotoru.

Gogua je došao u Partizan januara 2016. godine iz finskog SJK-a i u Humskoj se zadržao samo pola godine posle čega je ugovor raskinut. Imao je probleme sa disciplinom, hapšen je u alkoholisanom stanju i Partizan je tada doneo odluku da se ugovor raskine.

Karijera ga je dalje vodila u letonsku Rigu, kazahstanski Kairat, ruski SKA iz Habarovska, potom je opet igrao u Letoniji za Daugavpils iz kojeg je otišao u Tambov. Posle samo pet utakmica za Tambov kupio ga je CSKA i bilo je to prilično iznenađenje za rusku fudbalsku javnost.


tagovi

Sedrik Gogua

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara