Komentari na vest

Šefa čuvaj, mušteriju slušaj i kad izvoljeva

B

Bok

pre preko 2 godine

Možete vi pseudostručnjaci koji ne znate ni pola pravila, da ga prozivate i ako znate da njega nema, oni bi nam opet bježali 12 bodova na tabeli.
B

Brzi Surcin

pre preko 2 godine

Labilan lik. Stalno se nesto duri, ljuti, daje otkaz, place, preti protestom… sportski radnik je vitez. Gospodin.
K

Kao ti

pre preko 2 godine

Sto viteski pljujes...
7

777

pre preko 2 godine

Nije tacno da su kao Grobari razmazeni i td... Ne secam se protiv koga je Zvezda igrala al moram da kazem nekih idiota tamo smo pobedili nesto jedva da li 2:3 ili 3:4 ovde smo gubili i Vesovic je dao gol za nereseno igraci su se radovali ispred Severa bukvalno ceo stadion im je zvizdeo. Zvezda je prosla tada a igraci su bili izvizdani i izvredjani. Navijaci znaju da nagrade ispadanje aplauzom kada se igra hrabro, borbeno ali naravno i da izvizde neki prolaz kada protiv slabijeg od sebe cuvas rezultat i igeas kao p... Navijac sam Zvezde al su grobari u pravu sramota je da se branis u Bg protiv tima koji je u donjem delu Kiparske lige
p

protiv

pre preko 2 godine

naftana ako se ne varam
d

darko75

pre preko 2 godine

Zar stvarno mislite da kritikujemo zato što Partizan ne volimo? Da mu ne želimo dobro? Jeste, Upravu kritikujemo, jer novac nestaje kao Hudini, a jedino novac čini razliku u fudbalu. I umreću, a neću dočekati da Partizan vode pošteni ljudi, domaćinski. Zato dođe šačica navijača. Jer ne vide pomak na bolje, sistemski rad. Čik da postave na sajt poslovne knjige kluba ako rade pošteno i ako ništa ne kriju. Prihodi i rashodi. Nego, isto kao Terzićevo objašnjenje. Zar se drugde ne kritikuje klub, navijači, trener? Bele maramice? Dosta drame i padanja u nesvest od emocija, kada budu radili bolje, doći će i publika i podržaće.
J

Juuu

pre preko 2 godine

Sta navijaci misle o treneru ,upravi i kvalitetu igrackog kadra, sve je bukvalno pokazao onaj kuca sto se iskakio na sred terena!
9

951357

pre preko 2 godine

Ne možete ga oprati.
J

Jason Ćulafa

pre preko 2 godine

iz tri vode
T

To ce prvi

pre preko 2 godine

Nagaziti brojcanik...najredovniji na nasim vestima.
S

Stanojevic

pre preko 2 godine

Lako je meni biti grobar I busati se u srca kako mi je Partizan u srcu kad od tog Partizana godišnje uzimam 500-600000€. Ne plaćam ja karte po ovoj kiši i zimi i ne putujem ja desetinama i stotinama kilometara da bih gledao ovu bedu od fudbala koju partizan igra. Ne nisam ja taj Stanojević grobar ja sam onaj Stanojević grobar koji se mrzne I kisne sa plaćenom ulaznicom koji se dovija kako da dodje na stadion i gleda ovu sramotu od fudbala koju proizvodi onaj Stanojević koji voli partizan za 600000€ I koji pljuje po meni (nama) što mu ponekad zvizdimo I na taj način kažemo da to ne valja što radi iz ljubavi a za tu ljubav prima masnu platu. Gospodine plaćeni Stanojeviću kad ti budeš radio u Partizanu za O € i slovima nula eura onda možeš da pljujes mene koji placam ulaznicu i za to drhtim hoćemo li ispasti od nekog prosečnog kiparskog kluba.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Bravo! Najbolji i najobjektivniji komentar, vezan za Partizan, koji sam pročitao poslednjih godina. Potpisujem svaku reč i svako slovo. Veliki Grobari koji vole klub do poslednjeg dinara. Uprava napolje!!!
C

Cccc

pre preko 2 godine

Bravo Stanojeviću ali onaj što se mrznes po kiši i snegu a onaj što malati debele pare i pljuje po vama što ste se usudili malo kritikovati neka se stidi. Imamo i mi istog takvog koji se samo zove drugačije Stanković, ni mi ne smemo zvizdati, jedina razlika izmedju nas i vas je što imamo malo krova pa i ako se mrznemo nismo mokri ali smo oboji kaznjeni gledati ovu bedu od fudbala.
L

Laksativ

pre preko 2 godine

Jesi li siguran da se ne prezivas Stanojevic?
g

guestMarko

pre preko 2 godine

Zamolio bi ljude samo da pokazu malo vise postovanja prema Savi Milosevicu coveku koju je bio u klubu u najtezim vremenima. Prihvatio je da bude trener kada niko nije hteo, doneo desetine miliona evra klubu kroz ligu evrope i transfere. Svo vreme bio pod pritiskom pohapsenih mesara koji su ga jednom cak i fizicki napali. Licno doveo Sadika, Natha i Asana i nije izgubio nijedan derbi
G

Gost istina

pre preko 2 godine

Ipak jeste.
p

pozzz

pre preko 2 godine

Savo izgubio samo jedan derbi i to kad je imao dve nedelje trenereskog iskustva. Zato je vec sa mesec dana trenerskog iskustva osvojio kup u derbiju kao gost

Никола Грубнић

pre preko 2 godine

Flora
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Dokle sa kukanjem? Od kako je dosao u Partizan samo kuka. Ima pomoc drzave, savez mu zavrsava utakmice, stq hoce vise?
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Oni koji su sinoc dosli na utakmicu ko zna odakle, pokisli do gole koze jer pod ovom upravom je naucna fantastika da neki deo tribina bude pod krovom,platili kartu,odvojili taj dan samo za Partizan i doziveli da gledaju ono sr**e od igre Partizana,gledali bunker zadnjih desetak minuta,odsekli se u poslednjem minutu kada nam je samo svevisnji pomogao da ne primimo gol i da nam se bukvalno ponovi Samrok, oni imaju prava da teraju upravu. Stanoje umesto da se izvini zbog one bruke od igre vredja i proziva navijace umesto da moli Boga da se jesenji deo sto pre zavrsi jer ce nas sa ovakvom igrom Zvezda uskoro stici i prestici.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Druže, kakvu si to lepršavu igru očekivao bez tri igrača od kojih ta lepršavost bukvalno zavisi? Povredile su se čak i njihove prve izmene pa su igrale druge izmene. Ozbiljno, šta ste očekivali? Barem dvojica ili trojica su izašla na teren bukvalno jer nije imao ko drugi da izađe. Možemo da diskutujemo zašto nam je klupa tako tragična ali šta si realno očekivao sinoć? Mogao si barem malo da uživaš u onome što je prikazao Milovanović. Zašto ste izviždali Popovića kod penala, je i dečko nema pravo da pogreši? Koliko golova je spasao u prethodnih 5 utakmica u grupi i ovako mu vraćate? Zašto malo ne obratite pažnju na Zdjelara koji je dečko izginuo po ko zna koji put, nosio Kiprane u zubima? Čak je i Jojić trčao duplo iznad svojih mogućnosti, iako ga lopta nije išla. Šta ste hteli, ples po kiši i prvo mesto u grupi? Pa to pitajte Vazuru i Ilieva zašto već godinama imamo tim koji je projektovan da ispuši u svim takmičenjima. Sad je došao trener koji ne želi da ispuši, batrga se nekako, i vi mu odmah pomerite stative i postavite neke joga bonito ciljeve. Možeš misliti.
r

ruski knez....

pre preko 2 godine

Stanoje je trener za primer, sada ima neki put izliv emocija koje bi trebalo da kontrolise, a to da neko lupa prozore svom timu je nedopustivo... E sada to sto ima limitirane igrace to je drugo, ne mogu da kazem da se ti momci ne bore, samo neki put to ne moze da prodje, danas svi igraju fudbal.... A uprava je prica za sebe, niko nije zadovoljan s njom i realno treba 3-4 nova igraca krstena da se dovedu a 4-5 - 6rici da se zahvali na saradnji ....
m

manipulator

pre preko 2 godine

Stanojevic je dobio upravo ono sto je hteo. Niko vise ne prica o igri i njegovom ponasanju vec o konferenciji posle utakmice. Istina je da on sam tera i dovodi igrace. I ovaj tim je onakav kakav je on hteo i igra onako kako je on hteo. Sve ostalo su price za malu decu.

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Samo cu ponoviti moj komentar sa prethodnog teksta: Kao prvo da kazem, kada je dolazio Stanoje i kada su dosli neki igraci, ja govorio da je to los odabir, pogotovo Miljkovic... Mora se uzeti u obzir da tada Stanoje nije bas mogao mnogo da bira igrace, jer mu uprava nije ostavila puno izbora, tj. rekla mu je da napravi ekipu sa tim sto ima, jer para kao nema za neka jaca pojacanja. Uz to nemojte misliti da je on oterao Sadika, jednostavno Upravi su tada urgentno trebale pare za funkcionisanje kluba i da se oni ogrebu jer im je to bila dobra prilika. Asana je takodje oterala uprava jer ga nije isplacivala na vreme. Sumu bih i ja oterao, iako on zna fudbala, ali kada se njemu igra, pa bira utakmice, dok su se bodovi gubili na malim utakmicama koje njega nisu zanimale. On je znao da ako odigra dobro i da gol na nekoj jakoj utakmici tako kupuje naivne navijace i posle prosto uziva radecio sta mu je volja, a to remeti atmosferu u klubu. Medjutim, iako sam i sada za to da treba obavezno promeniti dosta igraca, ova ekipa kakva god da je ,takva je, ima neke rezultate. Prva je u prvenstvu i igra se evropa, prolece. Ako je grupa bila laka, 3 kola kvalifikacije bas i nisu... Ekipu treba podrzati i ne kvariti atmosferu, bar dok ima rezultata. Mlade igrace, i ako nema rezultate treba podrzati, a stare iliti iskusne kritikovati... Zato kazem da je Stanoje bio umnogome upravu sinoc. Ne treba kritikovati ekipu ,pogotovo kada imaju te neke rezultate. Ono sto treba raditi jeste kritikovati, odmah i sada, upravu. Treba dolaziti na stadion i kritikovati i pritislkati upravu, a ne igrace i trenera. Trenera da, kada ne bude rezultata. Morate da shvatite da nista se nece postici samom smenom trenera, pogotovo sada dok je borba za prvo mesto vise nego aktuelna. Kritikovanje igraca i trenera dok su prvi u prvenstvu je pucanje sebi u nogu, tj na stetu kluba. Ne i na stetu uprave. Ova uprava ce i dalje ostati, samo ce smeniti trenera da zadovolje besne navijace i klub ce verovatno izgubiti trku za titulu, ali to njima ne smeta, jer ce im smena trenera biti opravdanje. Ova uprava je nesto poput zohara, nece sami otici nikada, samo ce smenjivati trenere unedogled... E to je glavni i urgentni problem koji treba sto pre resavati.
G

Gost 123454321

pre preko 2 godine

BRAVO!
R

RioR

pre preko 2 godine

Realno sagledavanje situacije. Bravo za analizu.
r

realan 2

pre preko 2 godine

da li je partizan spao na to da se slavi prolaz u grupi sa florom i anortozisom???? a sto se tice omleta koji je stanoje napravio, sam je birao jaja za njega....
G

Gost e

pre preko 2 godine

Samo si jedno zaboravio,Milosevic to sto je igrao bilo je u Le, a Stanojevic u takmicenju za koje prvi trener Lestera nije ni cuo.
S

Soko

pre preko 2 godine

Vidim da su uglavnom navijaci nezadovoljni igrackim kadrom I strucnim stabom I mozda su u pravu.Ima samo jedan Mali problem Fk Crvena Zvezda ima prihod od navijac veci za 3 miliona.Zato predlazem da navijaci skupe 3 mil evra I popravimo kadrovsku strukturu.Ja dajem 2000 evro. Eto Malo konstruktivnosti.
S

Sladjann

pre preko 2 godine

A ti navijački prohtevi su reket koji treba klub da plati vodjama navijača!!!!!šta se pravite naivni hoće ljudi pare za navijanje,i kraj priče!!!!!
G

Gost567

pre preko 2 godine

naravno da trener stanojevic zna da sa ovom buranijom od igraca nece osvojiti prvenstvo pa satro trazi izgovor
M

Mop

pre preko 2 godine

Ja stvarno ne znam to buranija. Boranija se i piše a i priča.
@

@Mop

pre preko 2 godine

Boranija se jede, a vaši igrači su klasična bUranija.
M

Mop

pre preko 2 godine

Buranija kao reč ne postoji. A činjenica je da su nama pola igrača boranija
S

Smislov

pre preko 2 godine

Nije ni tvoja boranija, koja je protiv Brage spašavala živu glavu iz poklon penal, ništa bolja.
m

milittao

pre preko 2 godine

podrška za Stanoja. da li je neko od novinara napisao tekst podrške deci kluba koja su juče bila u startnoj postavi?! Jedan je i gol dao!!! Da je sa druge strane neki klinac iz škole dao gol u Evropskoj utakmici danas bi čitali hvalospeve o supertalentovanom igraču, kao što već čitamo o Erakoviću, a dečko juče nije znao gde je levo. sreća pa imaju Dragovića pozadi da vadi fleke.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ma niko iz Zvezde ne zna gde je levo,a ovi vasi sve sami madjionicari.Samo nemoj da se prefstavis kad pises ilii pricas nekom,smejace ti se
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Pa kada je dao gol protiv trećeligaša u kupu, pisalo se sve i svaša, a 1:0 protiv TREĆELIGAŠA, se stavilo u drugi plan.
0

00000

pre preko 2 godine

Miljkovic, Brezancic, Obradovic, Lola, Holender, Lutovac,
A

AS-AS

pre preko 2 godine

podrska za stanoja bar ima emociju
g

gosst

pre preko 2 godine

Covek glumi skrece temu sa bitnijih stvari

Sakur

pre preko 2 godine

Sad sam cuo izjavu ilieva na rts,ono je tragedija sta covek prica,on je prezadovoljan igrackim kadrom Partizana jel ovo realno ljudi
C

Czzz

pre preko 2 godine

Ali ti si slika i prilika vaseg navijaca. Cekas kiks Zvezde ili neku sumnjivu situaciju da kukate. Partizan vam je u uzasnoj situaciji ( i mi smo u istoj ako ne i goroj, da se razumijemo, ali mi imamo rezultate ) a vi nista. Kako trenutno izgleda situacija slozices se da ne bi trebalo da budete prvaci jer je Zvezda bolja ali cete kukati na regularnost sigurno iako je to tako ocigledno da smo na svakoj poziciji jaci od vas. Bez mrznje i samo naprijed
C

CrniBik

pre preko 2 godine

Šta će vam bolji igrači, kad vam je glavni igrač predsednik saveza i zovu ga Đavo:))

Sakur

pre preko 2 godine

czzz posto ste bolji dobijte nas dva derbija i vasa je titula,sta je problem?
L

Lopatar

pre preko 2 godine

Čovjek je jednostavno satkan od ljubavi i emocije, otud ovakvi govori, ništa tu loše i negativno nema... Podrška za Stanoja iz RS!
7

777

pre preko 2 godine

A Stankovic za mnogo bolje rezultate se konstantno pljuje u autorskim tekstovima...na istom ovom sajtu, dok se Stanojevic brani, neka mi neko objasni kako to? Gde je tekst podrške zvezdinom timu kada zvezini navijaci zvizde kao protiv Vozdovca?
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Ovaj tekst je napisan krajnje dobronamerno i ima za cilj da pokusa da ublazi nase podele, srpske podele oko svega i svacega....i onda se nadje neka pojava poput tebe i pocne opet da nas deli, raslojava, potkopava.....kako koja godina mi smo sve ludji kao narod....
M

Mop

pre preko 2 godine

Ja ne znam ako ti nisi primetio da svako sa 2 grama u mozgu ovo ne želi da gleda. Ne trebaju mi ljudi kao ti koji svoj ne gledaju da mi bilo šta objasne sinko.
M

Mop

pre preko 2 godine

Ja tvoj klub pohvalim a što ti ovde glumiš? Budalu?
D

Duff

pre preko 2 godine

Covek je bolestan i treba ga hitno smestiti u instituciju tipa Laza Lazarevic, jer normalan covek ovakve izjave ne moze da daje.
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Ali zato dokazani fudbalski strucnjak Zeljko Pantic nije za istoimenu instituciju ?
P

Puff duff

pre preko 2 godine

Javljas se direktno iz LL ili...
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ko je oterao Sumu i Asana?!Ko je doveo Meniga,Lutovca,Miljkovica i Jojica?!Ako mu se ne dovode igraci po zelji nek podnese ostavku kao Rikardo Sa Pinto.Ovaj i ovakav tim je selektirao Ser Flora Samrok.Prezimio je u Evropi sa timovima iz Estonije i OSMOPLASIRANOG sa Kipra.Domace prvenstvo sa VAR-om i bez VAR nije ista stvar.Od cetiri derbija nije pobedio NI JEDNOM!
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Kakvi smo mi klosari,oterali bi Gvardiolu u ludnicu.Nista vam ne valja,mi kao imamo neka ocekivanja sa presmesnim budzetom za danasnji fudbal.Prvi u jesenjem delu posle 7 godina,prosli grupu u Evropi.Cutite i uzivajte idioti.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Kako je Stanojević oterao Asana? Hajde, genije, živ nisam da to čujem? Da li on isplaćuje igračima plate pa nije pustio uplatu Asanu? Da li si ti svestan da je taj Asano eksplodirao i nadavao se golova upravo pod Stanojevićem? Da li vi ljudi čitate šta pišete? Da li je realno da vam je Ludi Žeks do te mere popio mozak?
Z

Zbunjen

pre preko 2 godine

A Stankovic za mnogo bolje rezultate se konstantno pljuje u autorskim tekstovima...na istom ovom sajtu, dok se Stanojevic brani, neka mi neko objasni kako to?
g

gosttt

pre preko 2 godine

Trener ne sme da pokazuje srednji prst navijacima. Tacka
G

Gost4444

pre preko 2 godine

jao skroman tim jao stanojevic izvlaci maksimum, to su opravdanja za sklanjalice....
i

istina....

pre preko 2 godine

posle teksta "sve je u redu ali ne smes da izgubiš od Flore" stize nove serene lazi za masu, nova opravdanja za nove bruke, kako ste pljuvali po Stankovicu I Milojevicu a sada novi nacin gledanje na stvari, tako Stanojevic moze da radi sta hoce ,on ce uvek imati podršku dok se Stankovic razapinje Samo da se otme ta titula od zvezde , kazete partizan ima skroman tim, a sta vi hocete? kakav to tim zvezda ima? Sa kojim timom je zvezda igrala zadnjih 5 godina I usla u LS? pa partizan daje isto para na igrace .
G

Gost 1234

pre preko 2 godine

Ne treba izjednčavati nešto što nije ni približno isto. Partizan ne dovodi po 30 igrača u svakom prelaznom roku kao komšinica. Komšinici se to može jer ima duha koji lebdinad marakanom, a ima i Gasprom koji joj je država obezbedila poklanjanjem NISa Rusima.
G

Gost75

pre preko 2 godine

Mene kao navijača Partizana je sramota igre i utakmice a Stanojevića treba da je sramota za igru i mesto da shvati da navijači ne dolaze na utakmice upravo zbog anti fudbala on još diže frku na navijače zato što zvizde igri koja bruka renome pravog Partizana
Z

Zlatko Vujovic

pre preko 2 godine

Ovi preslikani sa vlasti,i onima kad kazes kritiku oni u glas ti si opozicija svi su djilasi......ako se kritikuje ono od sinoc a bilo je za kritiku oni odma uzvracaju sa napadima
P

Pfc

pre preko 2 godine

Stanoje stalno nekog krivi, svaka druga njegova konferencija je mučna. On čovek ima problem sa pritiskom i odgovornoscu i nista vise. Prosto nije on kalibar za Partizan
B

Bolek

pre preko 2 godine

Naravno da nije kalibar za Partizan jer neće čovek da preda titulu Tvorzanu već u septembru. Nego se bori, grize, pokušava nešto sa onim što ima. To mu vajni navijači neće oprostiti, njima je mnogo bolje kada dođe neki Savo i razreši sve dileme oko titule već u septembru, a iz Evrope ili ispadne odmah ili ne izađe iz grupe. A vajni navijači onda kažu: "Eeee, ali barem smo igrali ofanzivno". Može primer te ofanzive? NULA-NULA SA MANČESTEROM (i 0-3 tamo, ali smo bili ofanzivni, a?).
N

NoName1

pre preko 2 godine

@bolek nula nula sa Mančesterom??? Kad je to bilo?
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Po 1000 put, igraci I Stanoje nikad nece biti na "prozivci", realno iz ove ekipe je izvucen maximum. Problem je Uprava.Grobari traze nova pojacanja, jer ovako ne ide. Mucenje je. A mi to ne zelimo da gledamo.
X

Xyz

pre preko 2 godine

Uporno se zanemaruje razlika u kvalitetu takmicenja koja je Partizan igrao ranije i ovog od ove godine! Ekipe kao sto su Flora i Anartozis do sada su mogle da se sretnu samo u kvalifikacijama i to u pocetnim rundama. Rezultat od 8 bodova u grupi sa takvim ekipama jeste neuspeh, kao i jedva izvuci remi kuci protiv ekipe iz sredine kiparske lige.
D

Dave se

pre preko 2 godine

u mrznji a u sebi sreci i nesvesni da im je zvezda omogulica da igraju kvalifikacije za ligu sampiona tako sto ce zavrsiti drugi u ovoj bednoj ligi.
P

P

pre preko 2 godine

Zeljko P je bolesan covek. Laza Lazarevic place za njim.
M

Mislimmm

pre preko 2 godine

da problem sinoc grobarima nije bio igra njihovog tima.Realno igrali su bez dosta vaznih igraca.Ono sto je njih sinoc zabolelo je to sto 100 metara od svog stadiona imaju klub koji je isto to vece postavio domaci zadatak i ucinio da njihov uspeh izgleda smesno.Zvezda je sinoc svojom velicinom ucinila da partizan bude malo dete sta god uradio....

Golubar

pre preko 2 godine

,,Objektivno rezonujući, sa skromnim timom. Tu nekog posebnog kvaliteta nema" ta recenica je kljucna i ona objasnjava zasto navijaci teraju upravu, bojkotuju utakmice, zvizde i skandiraju treneru, upravi i igracima. Lepo ste to napisali jer to je poenta cele price.
s

sram vas bilo...

pre preko 2 godine

Za svaku bruku partizana imate opravdanje
G

Gost123

pre preko 2 godine

Da nisu izbacili Soci i Santa Klaru, pa da ima razumevanja... Ovako...
G

Gost4

pre preko 2 godine

Skloniti pola ekipe, ostaviti Zdjelara, Vujacica i Miletica. Na go postavi N.Stevanovica. Traku dati Zdjelaru ili Vujacicu vidi se da su pravi Grobari, pravi navijaci ginu za svaku loptu, kazete za tog Vujacica kiksa, pa kiksa i napadac al kad da go svi se kiksevi zaborave, a stoper kad uradi 100 dobrih stvari svi pamte tu 101 losu stvar. Tako da pustite te price. Mening!? Doveden za neku menadzersku kombinaciju on ne zna nista, Rikardo je dobar eto od tog napada jedino, djeca Partizana losa, nismo izbacili od Blekina i Pavlovica igraca, zadnjeg napadaca smo izbacili u vidu Mitrovica. Dajte nesto radite bre! Sredina nam je prelosa Jojic koji ne zna gde se nalazi uzeo milione kao i Markovic i boli uh uvo za sve. Dovide bekove koji ce centrijaru da rade korisno nesto. Caki Urosevic nema motoriku jbt, Miljkovic katastrofa.
R

Realnooo

pre preko 2 godine

Ma opušteno sad će ovi ispljuvani igraci da se vrate u Bajern mod kad odu Metalcu, više niko u ligi i ne pokušava da ih napadne da odigra mušku utakmicu i to je ta paralela ovog tima i onog iz 2017. pritisak na sudije, savez, druge ekipe, medijsko pokriće, pisanje hvalospeva iako se sinoć jasno videlo da ovaj tim osim Natha i Rikarda nema fudbalera u ekipi, pa se posle pitajte zašto navijači skandiraju kad je sve tako “bajkovito”
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Zato vi pobedite u oba derbija i nema problema, jel tako? Au da, to je nemoguce za tvoje galaktikose...
R

Realnooo

pre preko 2 godine

Pa bukvalno u svaki derbi uđete naoštreni na max, čak vam je jedini cilj da ne izgubite pa ako baj d vej ugurate neki gol još bolje, za vas je to utakmica sezone, dobili smo prošle godine derbi koji je nešto odlučivao i ove godine ćemo da dobijemo, a oni derbiji gde imamo 15+ bodova prednosti i ne moraju da se dobiju jer nisi prvak ako dobiješ večitog rivala nego ako imaš najviše bodova na kraju, mada vama je to godinama teško objasniti

Is

pre preko 2 godine

Te 2017. je bio pravi tim veliki deo tog tima je kasnije izborio prolece u Evropi kolo pre kraja ali protiv neuporedivo jacih timova
b

bob.f

pre preko 2 godine

Ko je kriv? Lola,Ostojic,Pavlovic,Pantic,Jovic mali,Miljkovic? Pa oni zauzimaju mesta dobrim Portugalcima i Brazilcima od po 21-22 god...Vecim platama....U sportu nema bio sam...Stanojevic je kriv ne ja ne neko sa tribine!!! Koga bre on laze
R

Realnooo

pre preko 2 godine

Stanojevic ima punu podrsku od prvog dana i to i sam zna. Licno sam bio na mnogim utakmicama ove sezone ali prosto mi kao najvijaci ne mozemo da oprostimo upravi to sto je dovoljno da jedan od kljucnih igraca ako se povredi nemamo ni pristojnu zamenu. Sumu su oterali a sada bi nam bio kao lek. Bekove nemamo vec ko zna koliko sezona ali nije problem sto ih nemamo problem je sto nisu prosecni ni u nasoj Ligi. Urosevic se mnogo trudi navijaci to vide ali bojim se da nije dovljno. Partizanu trebaju pojacanja inace u slucaju neke povredu u februaru nemamo sta da trazimo
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Pogresio je Stanojevic sa onim pljuvanjem navijaca juce, ali sve je vec receno... Pozitivne stvari su sto smo prosli dalje sa Urosevicem i Miljkovicem, a druga ciganske suze, sve ostalo za zaborav.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Što se tiče Željka Pantića koga čitam nogi citiraju ovde u oba konteksta mogu da izjavim sledeće:Željko Pantić je čovek koji VOLI PARTIZAN na njegov način.Na kraju krajeva i mi ostali volimo Partizan svako na svoj način.Od svih njegovih izjava recimo 65% da je tačno.Ima on dosta dobrih ideja i ne sumnjam da bi mogao da pomogne mnogo,negativno kod njega je što MRAČI sa pričom.Sve razumem društvo u kome živimo rukovodstvo Partizana nesporno.Željko priča iz perspektive UREĐENE ZAJEDNICE a mi to nismo.U ovakvim okolnostima je nezamislivo ostvariti išta od onoga šta predlaže.PRVO PROMENA DRUŠTVA pa onda PARTIZAN i ZVEZDA.Ne može obrnuto.Društvo je NAPRAVILO PARTIZAN i ZVEZDU ne može drugačije.
U

Uno

pre preko 2 godine

U uredjenoj zajednici partizan bi se borio za plej of,a čovjek koji je javno priznao namještanje utakmica bi bio u zatvoru a ne bi se kvalifikovao za novog toleta
P

Pfc

pre preko 2 godine

Stanojević je dobar trener, i iz ovakve ekipe izvlači maksimum. Jednostavno, ne može on da od loših igrača napravi dobre, to ne bi mogao ni Gvardiola, ali može da iz njih izvuče maksimum, što po meni on i radi... Ne vidim nijednog trenera u ovom trenutku da bi napravio više sa ovakvim igračkim kadrom. Taj ne postoji. Kada se pogledaju naši igrači, 1/16 finala LK je ogroman uspeh, i za to je zaslužan samo gospodin Stanojević. Sada neko priča o Savi Miloševiću, a čovek se od titule opraštao u septembru i imao -20 u odnosu na Zvezdu... Stanojević ima rezultate sa jako limitiranom ekipom, i to navijači trebaju da poštuju! Nismo mi Barselona pa da se očekuje neka lepršava igra... Bitan je prolaz. Pozdrav
B

Bbrdo

pre preko 2 godine

Ma super ti je razmisljanje !! Bas si car Bitan je prolaz ,nije bitno kako!! To isto kao da kaze bitno je da se jede nema veze sto je izmet...
D

Dzon10

pre preko 2 godine

Kao prvo podrzavam to sto je publika skandirala,evo i zasto,prvo nemojte da se pravdate sto tri igraca nisu igrala,od toga samo Natko nesto vredi,ova dvojica nisu ni za Surdulicu,druga stvar kakav smo mi to klub kad zavisimo od tri igraca,trece ni jednu utakmicy nismo odigrali kako treba,ne lici ni na sta,smesni smo kao cirkus,godinama unazad mi ne mozemo da pobedimo neke prosecne ekipe ni kod kuce,a kamoli na strani,a Genk,Flora i Anortozis nisu ni prosecni vec daleko ispod proseka evropskog fudbala,ovo sto smo prosli hteli mi da priznamo ili ne je na srecu,ovo je trebalo sve po dve pobede da bude i to iz zezanja! E sad malo i o igracima,Sanicanin moze da igra za Proleter,Miljkovic uzas,Urosevic nit zna da trci,nit zna da cetrira,ma smesan totalno,moze Srpsku ligu da igra,Jojic no koment,Scekic...Lovcen premija,Lazar bolje da okaci kopacke na vreme,Gomes on nema pojma,da je igrao sinoc ne bismo dali gol,Menig totalni promasaj,on nista ne zna,ali bukvalno,ostale rezerve necu da komentarisem jer ako vam na klupi sedi Lola,Holender,Lutovac...sve je jasno kao dan! O upravi tek ima da se pise,ko je Vazura,cime se on bavio u zivotu pre Partizana i sta je napravio u zivotu,Iliev svi znamo ko je i sta je,radi u klubu a smenjen,to samo kod nas ima,Vucelic kakve on veze sa sportom ima...kad se sve sabere mi smo veliki cirkus od kluba,a bili smo nekada veliki i smem u opkladu sa bilo kim da ce Zvezda u derbiju da nas pokida i da ce biti prvaci,mi stvarno ni po jednom osnovu ne zasluzujemo to! Molim Vas bar jednom mi objavite komentar!
B

Bsvamvsma

pre preko 2 godine

Ja sam navijac Zvezde i u principu se slazem sa ovim tekstom, slicna situacija kao kad je Milojevic bio trener Zvezde, pa su ga "navijaci" terali, jer igramo defanzivno, a covek uradio stvari koje niko pre njega nije. Ovaj Partizan igra cvrsto, organizovano i za sada ima rezultat, sve sto su mogli da urade, oni su i uradili. (1. u Superligi, prolece u LK) E sad, ko je dovodio Miljkovica, Jojica i tih par panjeva, sve je to isti k.... kao i u Zvezdi sa Gobeljicem, Dionijem... Stanojevic mora da promeni malo taj svoj stav, jer iako radi dobar posao, neće njega navijači da trpe sa onakvim brecanjem i kritikovanjem navijača.
O

Odgovor tebi

pre preko 2 godine

Ti nisi navijac zvezde , Milojevic je uveo zvezdu dva puta u ligu sampiona sa bas bas skromnim timom, a omalovazali su ga svi. I nije kao Stanojevic imao skupe strance koje je dovoio za milion evra obestecenja i plate od oko 600.000 evra
T

Tutush

pre preko 2 godine

@Odgovor tebi Sa bas skromnim timom je Partizan usao u LS 2010. godine, dovodjenjem samo Radise Ilica pre kvalifikacija. Sve ostalo su vasa spinovanja, znamo kako vam se otpisuju dugovi i daje novac za dovodjenje pojacanja.
e

efkaceze

pre preko 2 godine

Nemoj da lažeš da je Milojevića bilo ko terao. Čovek je otišao jer se zasitio, video da ne napredujemo više, plus što su mu neki pravili probleme zbog sina. Ti si navijač Zvezde k'o ja PSŽ-a. Sedi dole.

FK PARTIZAN

pre preko 2 godine

Stanojevic u prvom mandatu i nije bio los ali verovatno zato sto je bio samo trener mislim da su mu drugi dovodili pojacanja i da se u to nije mnogo mesao kao i da je dosta igraca bilo pre njega tu kao Kleo ,Moreira ,Sasa Ilic povratak to su ipak bili veliki igraci i ljudi koji su ginuli za Partizan mi nemamo danas takve ni igraci pored uprave takva kakva je ali i ljude koji rade u sportskom sektoru.
P

Pravi pravcati grobar

pre preko 2 godine

Stanoju svaka cast,ali miljkovica mu ne mogu oprostiti pa stavi iz pionira nekog bice barem isti ali verovatno i bolji od onog anti fudbalera...scekic,pavlovic jojic polako i oni se blize najgorem beku i igracu u istoriji Partizana!!!
G

Gost445

pre preko 2 godine

Skroman tim? nisam znao da je Skroman tim onaj sto ima igrace sa po 600.000 evra plate?
K

KROJF

pre preko 2 godine

Stanojević nije Vrhunski trener.U Partizanu izvlači maksimum u odnosu na ono šta ima koristeći entuzijazam.Što se tiče fudbalera ne znamo mi šta je pravi razlog odlaska Sume Asana.Ko je inicirao njihov odlazak.Tražite smenu Stanojevića?U redu koga za naslednika?Stvarno mislite da bi naslednik bio bolji i da bi doveli ozbiljna pojačanja?Naravno da ne bi.Ne funkcionišu stvari na takav način,barem ne kod nas.Pogledajte ko je na čelu kluba?Ko je dotični?Njegova biorafija?Zašto je tu?Sve je jasno.Nemojte očekivati ništa od Partizana.Barem ne u ovakvim okolnostima.Svaka pobeda je kao MONT EVEREST i u Evropi i u Srbiji.U takvom društvu živimo.Takva nam je realnost.Nije ovo Engleska gde imate privatni kapital.Znate jako dobro kako se radi kod nas.Nismo deca nemojte da se lažemo da je fudbal u pitanju.
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Konacno normalan pogled na stvari i realnost. Konacno da se sledbenicima Z.Pantica otvore oci i da se suoce sa cinjenicama, a sve cinjenicu se na Stanojevoj strani...
K

KROJF

pre preko 2 godine

@ Otodjibaje Nije Željko Pantić loš.Jednostavno čovek govori iz perspektive uređenog društva a mi to nismo.Ne mogu Partizan i Zvezda da budu bolji od društva koje ih je napravilo.Prvo promena društva pa onda Partizan i Zvezda.POZDRAV
r

realan 2

pre preko 2 godine

izgubio od flore, sa ekipom kojoj je falio samo natko, cinjenica koja je vrlo na njegovoj strani....
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Krivo je pravim vatrenim Grobarima sto igra ziheraski i zasto.igraju neki igraci poput Scekica, Miljkovica, Vujacica, Jojica, a otera.se Suma, Asano, Sadik sad ce se neko javiti i reci pa nije ih on oterao nego uprava pa cek.kako ta uprava uvek nekog otera od stranih i boljih igraca kada je tu Stanojevic to je pitanje?

Sakur

pre preko 2 godine

Hajde prosvetli me ti sveti covece i objasni mi kako je Stanojevic oterao Asana koji je igrao svaku utakmicu i najbolje igrao od kada je Stanojevic dosao na klupu Patizana
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Nisam mislio za Asana, bzv sam napisao nego za ovu dvojicu.

Sakur

pre preko 2 godine

lepo ste rekli sa skrominm timom.Zasto taj isti trener javno ne kaze da mu trebaju pojacanja nego prica kako je zadovoljan ovom ekipom i da su sva mesta dobro popunjena.Onda izadje ilev i kaze da nece dovoditi nova pojacanja jer smo mnogo jaki