Komentari na vest

Šefild iskeširao 21.000.000 za napadača sa 70 minuta premijerligaškog fudbala, bez postignutog gola

p

pogled iz svemira

pre 8 meseci

Pa Gerlisa su prodali za preko 100 miliona ili je to neko zaboravio a za ovoga imaju i povratnu klauzolu ipak je taj klinac dobar pokazace vec ove sezone.
S

SS Lazio

pre 8 meseci

Uzaludno pojacanje, osim ako se ne misli za buducnost, tj, pojacanje za Cempionsip, jer ove Sefild i Luton su zalutali u Premijersipu. Matematcki ce ispasti tamo krajem marta. Ne bih komentarisao pojacanje, nikad cuo za njega, ali jedno znam kako bi italijanske i spanske ekipe za 20 miliona dovele mnogo kvalitenijeg napadaca.
f

fino

pre 8 meseci

Odlicno pojačanje, ali bojim se učinka Sefildu , malo sansi stvaraju... u Midlzbrou je dao 12 golova i 6 as na 20 utakmica ovog proleća... vec smo imali prilike da vidimo mladog Brustera koji se utopio u stil igre Sefilda...
m

miso seljo

pre 8 meseci

Bačene pare kao i za većinu engleskih igrača ...za te pare su u italiji i Nemačkoj mogli naći dobrog oeoverenog napadača !
2

2233

pre 8 meseci

Hahaha koga u Italiji ili gde god? Ko se ikada iz tih liga pokazao... Arcer je odlican mlad napadac moderan, bio odlican prosle godine u Midlzbrou , ovog leta bio zapazen u sastavu Engleske u21 koja je i osvojila turnir!
l

lajv uživo

pre 8 meseci

I siti je halanda doveo sa 0 minuta premierligaškog fudbala , kao da je to neko merilo,ko zna igrat fudbal - zna
В

ВулеМађија

pre 8 meseci

Брате Халанд је играо у Борусији, Салзбургу, Молдеу... А овај је био у Астон Вили
m

mađijo

pre 8 meseci

Pa vodio se na papiru kao igrač vile a u praksi svaku sezonu oteran na posudbu