Zlatan Šehović
Zlatan Šehović

Šehović putuje za Netanju

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.01.20. | 11:10

Mladi levi bek Partizana karijeru nastavlja u Izraelu

Zlatan Šehović javio se pred početak priprema treneru Partizana Savi Miloševiću, ali je odranije bilo poznato da neće biti član crno-belih u nastavku sezone.

Mladi levi bek, rođen 2000. godine, prema saznanjima MOZZART Sporta, trebalo bi u naredna dva-tri dana da otputuje u Izrael i potpiše višegodišnji ugovor s Makabijem iz Netanje, s obzirom na to da su u pregovorima između kluba i menadžerskog tima talentovanog fudbalera dogovoreni praktično svi detalji saradnje.

Izabrane vesti

Makabi Partizanu neće platiti nikakvo obeštećenje za igrača koji je prošao kompletnu omladinsku školu crno-belih, već će se obavezati da vicešampionu Srbije uplati procenat od narednog transfera, verovatno 10 odsto.

Podsetimo, Šehović je pre godinu i po dana, pre punoletstva, bio prvi izbor Miroslava Đukića na levom beku, ali je doživeo tešku povredu koja ga je odvojila od terena na nekoliko meseci. Po povratku u trenažni proces nije uspeo da se nametne prvo Zoranu Bati Mirkoviću, a kasnije ni Savu Miloševiću, koji je prednost na levom beku dao Slobodanu Uroševiću i iskusnom Rajku Brežančiću.

Makabi iz Netanje je prethodni šampionat Izraela završio na 4. mestu, trenutno je 8. na tabeli, vodi ga Srbin Slobodan Drapić, koji preko 20 godina uspešno radi u Izraelu, a u poslednje vreme, za ovaj klub igrali su Milan Lola Smiljanić, Dragan Ćeran, Nemanja Petrović…

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara