Komentari na vest

Sejduba Suma za platu od 1.000.000 evra sa Džonom Obijem Mikelom

K

Klikeri

pre preko 2 godine

Ima smisla, kao su ga oterali, a ovaj odmah potpisao odmah top ugovor. Neka muljacina je u pitanju i neko se ogrebao za pare na ustrb kluba.
D

Durex

pre preko 2 godine

Eto njega u vojvodini sledeće godine a posle će da pređe u voždovac
p

podesen

pre preko 2 godine

A Risairo od 420 000 evradi boli ga uvo puta 3 god.
F

Fakerica

pre preko 2 godine

Poneo se Dzentelmenski...samo je vodio ljubav sa Partizanom...

Господин инжењер

pre preko 2 godine

Nije ni stigao u Kuvajt, a vec se zna plata. Dok ce plata u Srbiji ostati trajna misterija.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Da li je Stanoje pustio suzu?
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

a kako su mogli i da mu placaju do isteka ugovora plate kad je otisao u drugi klub i tamo zaradjuje i vise ???
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Pa ako trazi samo lovu koju je zaradio, onda nista taj nije oprostio. Sporazumni raskid ugovora iskljucuje isplatu love koju bi zaradio do kraja ugovora.
М

Матеја Кежман

pre preko 2 godine

Хвала Сејдуба за све мајсторије, и све најбоље у Кувајту! Што се мене тиче, требало је да тражиш све што ти следује, и да тужиш лопове из управе ако неће да те исплате.
k

kekW

pre preko 2 godine

A kako bi mogao da zahteva te plate ako je on sam hteo iz ugovora? U tom slucaju je Partizan mogao od njega da trazi da mu se plati za prevremeni izlazak.
M

Milan5566

pre preko 2 godine

pošto je Partizan raskinuo ugovor sa njim,a ne Suma sa Partizanom.Partizan je dužan da mu isplati svu dogovoreno cifru koju bi on dobio do kraja ugovora.
m

miile

pre preko 2 godine

samo nepismen nudi bonuse za golove...i kako igrač da ne bude sebičan?
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Ima i bonus od Vujadina i Megvajera..:)))
P

Potrazi mi djoku

pre preko 2 godine

A za koliko je prodat?
p

pancevac92

pre preko 2 godine

milion evra znacajno vise nego sto je imao sad?imao 800 000 koga vi mazete?
Z

Za budale...

pre preko 2 godine

kao sto si ti, ponekad je imao i 850.000.
Z

Zmo

pre preko 2 godine

Pa, Vlahovic u Fiorentini ima 800k godišnje, pa ti vidi, hahahaha
M

Mop

pre preko 2 godine

Koga ti mažeš. Prodali dete za 1,5 miliona da bi kupili Sumu 1,65 i još 800k. platu. Dajte bre više. Smučili se više. Iliev je možda blesav, ali nije Mrkela.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

@za budale dodji to pa kazi uzivo,inace je imao 800 000 pa ti mozes da se tresnes
P

Pećko Pivo

pre preko 2 godine

Suma je uzeo samo plate, a oprostio je ono što mu se duguje (premije, bonusi...) i ono što bi mu sledovalo do kraja ugovora. Zanimljivo, sadašnji trener Partizana, da mu ne spominjem ime, koji stalno potencira svoju ljubav prema Partizanu, pre deset godina nakon smene zbog najveće bruke u istoriji kluba (ispadanje od Šamroka), odmah je tužio klub i tražio da mu se isplati i ono što nije zaradio. Svi ti veliki "partizanovci" su naplatili i poslednji dinar od Partizana dok tamo neki stranci koji "ne osećaju klub" opraštaju velike cifre.
м

м21

pre preko 2 godine

Пре свега није то Станоје тражио, већ Илиев док је био играч и исто није тражио оно што му следује него што му нису испалтили ... А што се Суме тиче, он је исплаћен све претходне сезоне што је био ту и бонуси и премије су му исплаћени и остала је још септембарска плата, а свакако не би могао да тражи да му исплате до краја уговора јер је он захтевао раскид, а не клуб ... Мало се информиши па онда нападај било кога ... Обичан Пантићев сендвичар
M

Ma je..g...

pre preko 2 godine

I to I ti tvoji botovi.prestanite da serete Stanoje je car i grobarcina do koske.
P

Pećko Pivo

pre preko 2 godine

@M21 To sto Iliev sada trazi od kluba par hiljada evra koje mu klub duguje jos dok je bio igrac nema veze sa Stanojevicevom tuzbom od pre deset godina. Iliev samo potvrdjuje ovo sto sam napisao o "velikim partizanovcima". Nego,udjes na internet i ukucas "Stanojevic tuzio Partizan". Onda procitas sta pise i shvatis koliko pojma nemas.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Aha... znači od "najboljeg igrača u istoriji kluba", koji može da igra svaku evropsku ligu, prešaltali ste se na opraštanje premija i bonusa sad kad je ispalo da ga jedino u Kuvajtu neko hoće. Kako vam je samo Žeks spržio mozgove, to je da se izučava na fakultetima.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Znacajno vise, a u partizanu primao nenormalnih 700 hiljada, ali dobro Ivica bomba je garantovao za momka😂
j

jaaaaaaa

pre preko 2 godine

nema koliko u partizanu ali ni milion nije malo
b

bojank992

pre preko 2 godine

Zar ne vidite šablon opraštanja dugova?
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

daaaaa to klubovi rade .Ne isplacuju redovno cekajuci ponudu za igraca i kad se to desi ucene ga sa oprastanjem dugova .U isto vreme nemaju lovu i stalno su u minusu !!! znaci i budali jasno zasta klubovi sluze
9

951357

pre preko 2 godine

Skoro 1.000.000 evra na godišnjem nivou, što je značajno više nego što je imao u Beogradu. - A koliko je primao u Beogradu? A i nisam znao da je ~900k značajno više od 700k/800k koliko je verovatno primao ovde... Inače, interesantno je da je čak i Suma oprostio dugove. Sve samo da pobegne što dalje, pa makar to bio i Kuvajt :D
c

commando121

pre preko 2 godine

Imao je fiksno 400 000 eura po novom ugovoru i bonusi za Evropu, golove i asistencije. Tako da je dobijao oko 550 000 godišnje. Prvi ugovor i plata mu je bila 450 000, tako da je pre 2 godine pristao na manju platu uz veće bonuse.
9

951357

pre preko 2 godine

@commando121 - mislim da ni ti u to ne veruješ.
M

Mop

pre preko 2 godine

@951357 Ja sam ozbiljno siguran da ti ni sam sebi ne veruješ. Koliko se vi Van La Pari obeštećenje od 1,3 miliona i još 1,8 na ime trogodišnjeg ugovora isplatili. 400k standardno. To vam je standardna priča. Suma kod nas i igrao a ovaj vas odrao za novac za 6 meseci. Ni sa Kafuom niste bolje prošli 700000 plata, 700000pozajmica. Za Čaušića samo 500k na osnovu obeštećenja bez plate izgubili. Garsija jedva pola obeštećenja od 2,2 miliona uzeli i 50% od naredne prodaje,a ovaj ni 200000 ne vredi više. jer se raspao ko igrač. Babić tek idiotizam kad ste odbili 'kao' od milion i kusur evra odbili pa ga pustili na pozajmicu od 100000. O Nikoliću i Njegošu i obeštećenima višemilionskim da ne pričamo. Radulovića Milan tražio. Dečko ovo o čemu ti pišeš ni 5 LŠ ne bi moglo da istrpi kolika su vam dugovanja bila pre toga. I da pratim, jer tvoje su mi se tvoje sulude priče smučile. @Najveći Zvezdaš ikad iskren sportski pozdrav. Svaka čast na vašim stvarno odličnim rezultatima u Evropi ali ovaj nit je čovek nit je ozbiljan navijač.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Rečenica je puna kontradiktornosti:"Suma se na rastanku od Partizana poneo džentlmenski, zahtevajući samo plate za vreme koje je proveo u klubu, dok je dugove iz prethodnog perioda i sve ono što bi mu sledovalo da je ostao do poslednjeg dana decembra 2022. oprostio." Ako je zahtevaoda mu se isplate plate do poslednjeg dana (do datuma raskida), kakve dugove je onda oprostio? Drugo, ako sporazumno raskidate ugovor, nema štad tu da se oprašta, a naročito ne ona primanja" koja bi vam sledovala" po ugovoru a ne igrate više za klub.
m

milos vp

pre preko 2 godine

Pa sam si dao odgovor,oprostio im je je novac koji mu sleduje do kraja ugovora.Mogao je da trenira sa omladincima i da redovno prima platu.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

@ milos vp ...jeste ali druze onda nije u drugom klubu ako trenira u Partizanu sa omladincima !! jel mozes ti da primas dve plate u dve firme odjednom ? plate za buduce mesece !!
M

Momak

pre preko 2 godine

Ako je sve ovo planirao, svaka cast sumice, masetrmind.
М

Момир

pre preko 2 godine

Са оваквом дисциплином, ниси ти друже ни за Кувајта...
G

GISKA 88

pre preko 2 godine

Za znacajno vise ... da se ne lazemo,pa u Partizanu nije bio ispod 800.000 hiljada god!
C

Commando121

pre preko 2 godine

Ma kakvi, nema šanse da bilo ko u Partizanu ima 800k.Pa pogledaj fin. izveštaj za plate, premije, školu fudbala, sve trenere, isti se kreće od 6 do 8 miliona eura. Tako da je najviše što jedan igrač u klubu dobije je 600k sa svem bonusima.A da imaju 4,5 fudbalera po 800k, samo njihove plate bi bile 4 miliona godišnje, gde su plate, bonusi ostalih igrača i trenera a na platnom spisku je 50ak ljudi? Partizan je drastično, za 40% smanjio budzet u odnosu na 2019, ja verujem da je sada maksimalno 14,15 miliona a bio je izmedju 18 i jednu sezonu 22 miliona eura. Vi cigani verujete botovima iz rsb da su u pitanju isti budzeti, još kao po FI napišu, a onda odeš na APR i vidiš da su izlagali i da zvezda troši 45,50 miliona a Partizan 18 ili 20 miliona eura. Skoro 3 puta ste imali veći budzet kad ste usli u ls u one dve sezone, sve ste potrosili a niste doveli nijednog kvalitetnog igrača. Niko nije kriv što i ove sezone dovodite strance a isti vam ne igraju, čak i na transfer listu ih stavite u avgustu a kupili ste u junu. I dalje vam Ben i Kanga najbolji stranci, a kupili ste 25 stranaca od kupovine Kange i nijedan nije imao zapaženu ulogu.
0

0211

pre preko 2 godine

Koliko zaradio Partizan?
9

951357

pre preko 2 godine

-5 miliona
S

Skauzer

pre preko 2 godine

U vezi dugova svaka cast Suma
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

sta svaka cast ? dodje ti neko sa ponudom od milion a da oprostis recimo 100 soma iz trenutnog kluba ,pa ko ne bi ??? verovatno mu napisu u ugovoru da ne sme da laje o klubu inace ce biti tuzba ,itd. Mi treba da se zapitamo gde idu pare iz klubova ? pumpa drzava, uefa, prodaju igrace ,sponzori...a stalno i to u sve vecem minusu a evo kolko vidimo ne isplacuju igracima sta treba !! vreme je da se neko pozabavi sa ovim
U

Urke79

pre preko 2 godine

Kako lepa priča... Dovedeš igrača za velike pare i na kraju raskineš ugovor na štetu kluba,ode bez dinara obeštećenja i zabode ugovor sa platom od milion evra godišnje. Ali ne verujem da je neko iz Partizana imao procenat za ovu lepu priču, ne deluju mi da su spremni na ovakve stvari! ;)
S

Sumarium

pre preko 2 godine

Koje velike pare? Pa koliko se taj suma isplatio partizanu za sve ove godine? Partizan je zaradio i njegovim odlaskom
g

gost u grlu kost

pre preko 2 godine

Dugove iz prethodnog perioda oprostio za čiste papire. I onda ova tri grobarska bota pričaju o Zvezdinim dugovima non stop. HA,hahahahahahahahhahahahahahhaha. Mora da je Sumašin proveo jedno vreme u bunkeru Ivice prepoštenog Ilieva i Miloša Korleonea Vazure.