Asmir Suljić (©Shutterstock)
Asmir Suljić (©Shutterstock)

Šejtan sa Koševa odbio Partizan

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.07.20. | 10:45

Zbog ponude Makabija, a završio u Poljskoj

Tamo gde je pre godinu dana stao Goran Zakarić, mogao je da nastavi još jedan internacionalac iz Bosne i Hercegovine. Ali, odlučio je da ode drugim putem. Možda mu je sada i žao zbog toga...

Bosanski fudbaler Asmir Suljić, u svojoj zemlji poznat pod nadimkom Šejtan sa Koševa, otkrio je u razgovoru za poljske medije da je prošlog leta mogao da postane igrač Partizana. Vagao je, pa odbio pored nekih drugih ponuda i na kraju završio u Zaglebju.

Izabrane vesti

Prošle godine sam imao ponudu Partizan, ali sam je odbio, jer sam imao i ponudu Makabija. Međutim, mislim da ne bih imao problema da igram u Srbiji. Mislim da je Beograd sjajan grad“, rekao je Suljić Poljacima.

Zašto bi uopšte i pomislio da bi imao problema u Beogradu? Suljić je rođen u Srebrenici, pa je tome i posvećen prvi deo intervjua za poljski Futbol Njuz.

U svakom slučaju, možda je Suljić pogrešno izabrao minulog leta, pošto je od 1. januara bez kluba, kada mu se završila saradnja sa Zaglebjem. Pre toga, Asmir je igrao za Sarajevo, Ujpešt, Fehervar i slovenačku Olimpiju.

Inače, što se tiče igrača na krilnim pozicijama, Partizan je prošlog leta doveo Takumu Asana, Aleksandra Lutovca i Lazara Markovića. Ko zna, možda neki od njih ne bi stigao da je Suljić rekao "da".


tagovi

FK PartizanSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara