Rigobert Song ©AFP
Rigobert Song ©AFP

Selektor Kameruna ne zna nijednog igrača Srbije, ali obećava da će se dobro pripremiti

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.04.22. | 02:49

"Sada ću imati više informacija. Radiću sada sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati", kaže Rigobert Song

Selektor Kameruna Rigobert Song bio je iskren u izjavi za Radio Televiziju Srbije gde je izjavio da ne poznaje nijednog srpskog igrača, ali je poručio da će se zajedno sa svojim stručnim štabom dobro pripremiti za ono što ga očekuje na Mundijalu u Kataru.

Ipak, pravo je čudo za selektora jedne ozbiljne reprezentacije da ne poznaje igrače iz selekcije koja ima pozamašan broj igrača u velikim evropskim klubovima.

Izabrane vesti

"Iskreno, ne. Sada ću imati više informacija. Radiću sada sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati i napravićemo dobru pripremu", rekao je Song za RTS.

Nekadašnji igrač Meca, Liverpula, Vest Hema i Galatasaraja slaže se sa konstatacijom da je grupa G, gde su još Švajcarska i Brazil, jedna od najtežih na čitavom turniru.

"I ja mislim da je najteža. U današnjem fudbalu nemate slabe grupe, svaka ima kvalitet da nešto učini. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre timove i svi žele da pobede. Sada svi imaju dobru pripremu za turnir i imaće samopouzdanje. Svako dolazi da ovde uradi nešto i volim ovo takmičenje zbog borbe", dodao je Song.


tagovi

Rigober Song

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara