(©Reuters)
(©Reuters)

Selektor Maroka se setio Vahe: Bravo i veliko hvala

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.12.22. | 09:12

„On je stvorio ovu grupu igrača“, poručio Regragi

Pisaće zauvek u fudbalskim knjigama da je Maroko na Mundijalu u Kataru stigao do polufinala i postao prva afrička reprezentacija kojoj je to pošlo za nogom.

Pisaće i da je čovek koji je doveo Marokance do takvog uspeha Valid Regragi, a teško da će se iko za koju godinu setiti da je selekciju u velikoj meri napravio Vahid Halilhodižić, koji zbog sukoba sa najvećim zvezdama tima nije dočekao da povede Lavove Atlasa put Katara.

Izabrane vesti

Ipak, nisu svi zaboravili Vahu. Štaviše, aktuelni selektor Maroka mu je izrekao pohvale i naglasio da dobar deo zasluga za uspeh reprezentacije idu na račun trenera iz BiH.

„Bravo i veliko hvala Vahidu Halilhodižiću koji je odradio sjajan posao i koji je stvorio ovu grupu igrača. Ja sam doneo svoj mentalitet. Doneo sam nešto novo i igrači su ti koji su se žrtvovali kako bi ispratili sve ono što tražim od njih“, rekao je Regragi marokanskoj javnosti.

Objasnio je selektor Lavova Atlasa u čemu se ogleda mentalitet tima koji je on doneo.

Morali smo da ugasimo mentalitet koji se ogledao u tome da lepo i dobro igramo, a da nemamo rezultate. Ovo sada je sve bilo istinsko uživanje. Nismo očekivali ovako nešto. Svi su bili ujedinjeni i dali su sve za svoju zemlju“, objasnio je Regragi.


tagovi

reprezentacija MarokaValid RegragiVahid Halilhodžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara