Selektor mlade reprezentacije: Čeka nas kreativan posao

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.09.22. | 15:08

Orlići se okupili pred prijateljski meč sa Bugarskom

Selektor mlade reprezentacije Goran Stevanović okupio je Orliće u Beogradu. Mladu reprezentaciju Srbije očekuje provera sa selekcijom Bugarske (27. septembar – 18,00), a polazak u Sofiju planiran je 25. septembra.

Na spisku selektora Stevanovića nalazi se veliki broj mladih igrača, koji će imati priliku da se nametnu u narednom periodu.

Izabrane vesti

„Imamo dosta novih igrača koji zaslužuju šansu. Do konačnog spiska i početka novog kvalifikacionog ciklusa ima dosta vremena i biće još igrača kojima ćemo pružiti priliku i videti šta mogu da nam ponude na terenu. Pravimo jednu novu generaciju koja će imati šta da ponudi Evropi, koja će sutra moći da zaigra za A tim, što je, uvek ponavljam, naš glavni cilj. Imamo interesantan i kreativan posao pred nama. U prethodne četiri utakmice se dosta toga dobrog dešavalo i to nam daje samopouzdanje i veru da smo na pravom putu“, rekao je selektor.

Iako nema takmičarski značaj, meč sa Bugarskom biće od velike važnosti za novu generaciju Orlića:

„U fudbalu nema prijateljskih utakmica. U jednoj ovakvoj utakmici možeš da se izboriš za mesto u timu, da nešto pokažeš. Posebno kada je reprezentacija u pitanju. Svaka utakmica je važna. Smatram da možemo mnogo toga da uradimo i na terenu, ali i van terena – na ponašanju, vaspitanju i mnogim drugim stvarima. Reprezentacija i fudbal ne trpe prijateljske utakmice. Nema odrađivanja. Takmičenje za nas počinje od Bugarske.“


tagovi

Goran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara