Dragan Stojković Piksi na konferenciji pred meč sa Azerbejdažanom (FSS)
Dragan Stojković Piksi na konferenciji pred meč sa Azerbejdažanom (FSS)

Selektor o spornoj situaciji: Jedan ugao pokazuje da lopta dodiruje liniju, Ronaldo dao Srbiji gol iz ofsajda

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.03.21. | 20:25

Stojković se prisetio neregularnog gola sa meča Orlova i Navigatora iz 2019. godine

Pričaće se o situaciji koja je obeležila sam kraj utakmice Srbije i Portugala u Beogradu, pa verovatno do kraja kvalifikacija. I nema sumnje da će taj detalj biti iskorišćen za pravljenje pritiska na sudijsku trojku koja bude delila pravdu kada reprezentacija Srbije u 14. novembra u poslednjem kolu bude gostovala na zapadu Pirinejskog poluostrva. Međutim, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je na konferenciji pred utakmicu sa Azerbejdžanom dao poslednji sud o onome što se dogodilo pre dva dana na stadionu Rajko Mitić, bez namere da se na to vraća.

Izabrane vesti

"Utakmica je završena 2:2. Ne koncentrišemo se na ono što se dogodilo ranije, koncentrišemo se isključivo na Azerbejdžan. Ako ćemo upoređivati sa nekim situacijama iz prošlosti, Ronaldo je dao gol Srbiji iz ofsajda. Godinu i po, dve ranije, bio je u očiglednom ofsajdu. Oni su rekli da je to bio deo igre, da su imali sreće", obrazložio je selektor Srbije.

(9.00) Azerbejdžan (4,40) Srbija (1,40)

Te 2019. godine Bernardo Silva je gurnuo loptu za Ronalda kroz odbranu Srbije, a najbolji strelac u istoriji državnog tima je iz ofsajda pogodio za vođstvo Portugala od 3:1. Meč je završen pobedom selekcije Fernanda Santoša 4:2. Možemo da kažemo da smo sada kvit, iako je kormilar Orlova svestan da postoje dva ugla.

"Samo da završim priču. Iz jednog ugla lopta je prešla liniju, iz drugog nije, dodiruje liniju. Ako pitate Portugalce, oni su stoprocentno ubeđeni da je bio gol i da su oštećeni, ako pitate srpsku stranu, neće se baš složiti. Zato je fudbal tako zanimljiv", zaključio je Stojković.

Srbija sutra od 18.00 gostuje Azerbejdžanu u Bakuu, a imaće priliku da pobedom stigne do brojke od sedam bodova u grupi A.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara