Komentari na vest

Selektor Obale Slonovače iznenadio: Nema mesta za Zahu, ali ima za Krasoa

Y

Yaya Sanogo

pre 4 meseca

Dzabe je najpismeniji igrac kad je lenj. Zvezdin Anthony Martial.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Ne mogu da verujem! U Mocartsportu, najboljem sportskom portalu u Srbiji, udarna vest je da je rezervista Zvezde Žan Filip na spisku selektora Obale Slonovače, a da nije izvesni Zaha! Izvinite, koga to u Srbiji interesuje, ko se nalazi ili ne nalazi na spisku reprezentativaca Obale Slonovače, totalnog autsajdera u svetskim razmerama, reprezentacije koja se nalazi na 75. mestu FIFA ranking!
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

Kraso je mnogo bolji napadac od onog Ndiajea,decko je ove sezone dao 8 namestio 4 gola na 21 utakmici sto je odlicno za napadaca koji je samo 9 puta bio starter da je na svakoj bio siguran sam da bi do sada imao dvocifren broj golova i asistencija,nekako imam osecaj da ce decko kod miloja da eksplodira na prolece.
D

Don Vito Corleone@Visente del Boske

pre 4 meseca

@Visente del Boske - Ne znam da li su te obavestili da je Žan Filip od 6-7 golova koje je postigao, četiri dao iz penala!
2

2342342

pre 4 meseca

Kraso najpismeniji igrac Zvezde ubedljivo. decko je majstor,samo da mu se da prilika i sloboda da to i pokaze,ne da se forsiraju senatori koji ne mogu poluvreme da istrce.
9

95

pre 4 meseca

Kako smatrate sa tim senatorima, gardistima,šipkom... Priče ispred zadruge
?

??

pre 4 meseca

I sa ovim pismenim, krstenim i ostalo. Ponavljaju se svi kao pokvarene ploce. Jedan da tako nesto izvali, svi se oduseve i ponavljaju jednu te istu glupost u svakom komentaru. Kad kad je pesic izjavio "nije sutnuo macku s praga", posle te izvaje svi su to pisali. Fala bogu zaboravili su na to
D

Daj faul@2342342

pre 4 meseca

@2342342 – traženje alibija je dokaz tvoje slabosti! Ti si kognitivno nesposoban da razlučiš neke stvari i zato tvrdiš: “Kraso najpismeniji igrac Zvezde ubedljivo. decko je majstor,samo da mu se da prilika”. Verovatno te nisu obavestili da je taj rečeni Kraso, na utakmicama u grupnoj fazi LŠ, dobijao prilike da igra i kao vezni igrač i kao klasičan napadač i šta je pokazao?! Pokazao je totalnu nesposobnost! Uz to je spor i neborben, potpuno odsutan na utakmici! Uživaj i dalje u vrhunskim partijama Žan Filipa!
l

ljudi

pre 4 meseca

da li ste vi svesni da je problem u zvezdi a ne u igracima...alo pricamo o ekipi u kojoj sabaz izgleda kao amater...takodje u fudbalskom timu iste ekipe olajnika izgleda kao spiridonovic....pa taj olajnika uveo slaviju u dva evropska cetvrtfinala daovao golove u ls u grupi sa dortmundom interom i barsom bio im bukvalno pola tima...problem je u amaterizmu kluba koji luta i koji dovodi igrace na osnovu imena a ne po tome koji mu zaista profil igraca treba
d

d.g.

pre 4 meseca

U tako limitiranoj minutaži šest golova i ne znam koliko asistencija.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Zaha je malo cudan Tip i tezak Karakter. Kupljen je bio od Manchestera, digla se Buka i Prasina oko njega a samo 4 utakmice ima za Manchester. Dve godine na pozajmnice je isao pa je pronasao formu u Palasu. Poziv Engleske, pa kao vraca se u United medjutim nista od toga, Englezi nisu ga zvali pa je izabrao Obalu Slonovace. Zadnjij tri Utakmica u Galatasareyu je sedeo na klupi. Mislim da nece se vise naigrati tamo. E sad sigurni ima i postoji razlog zasto su pozvani : Gradel,Pepe,Boga,Adingra i td a on ne. A sto se tice Krasoa , Kraso je Brate mili 9tka, Spic a ne KRILO ! Ne znam zastk ga forsiraju po krilu a covek ceo zivot Spic, isto tako ga postavljali cak u sredini terena znaci haos.
?

??

pre 4 meseca

Kako zasto? Pa sta da igra serif, stopera?

Mr 007

pre 4 meseca

Terza zavrsio🤣

Mali peca

pre 4 meseca

nas je kraso bolji od zahe he he he
P

Pod

pre 4 meseca

Obavezno da oatane kos nas. Takav igrač mora imati mesta u ovom timu Zvezde. Majstor Vratiti tandem Krasso - Olayinka
v

v1ad

pre 4 meseca

Sto bi znacilo vracanje Mijatovica na klupu, pa ti vidi.
@

@vlad

pre 4 meseca

Ima tu prostora i minuta za svu trojicu u rotaciji. Mijatović je i ovako najproduktivniji kada ulazi sa klupe kao džoker. Kada god je bio starter pregoreo je u želji da postigne gol.
B

Boogy

pre 4 meseca

Taman da nabije cenu i da ga proda Zvezda. Ipak je jača cena kada je reprezentativac. Sredio Terza