Serhio Romero dolazi u Humsku

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.10.19. | 14:58

David de Hea propušta i derbi sa Liverpulom i gostovanje Partizanu

Povreda Davida De Hee je takva da verovatno neće videti Humsku ulicu. Prema prvim informacijama, golman Mančester junajteda pretrpeo je oštećenje prepona tokom kvalifikacionog meča Švedska – Španija i izvesno će propustiti derbi – hajde da ga nazovemo tako –  Premijer lige sa Liverpulom u nedelju, a svi su izgleda da ga trener Ole Gunar Solskjer neće dovesti ni u Beograd, na megdan Partizanu u trećem kolu Lige Evrope.

De Hea će morati na kratkotrajno bolovanje, sve navodi na utisak da će biti spreman za desetak dana, kad Crveni đavoli gostiju Noriču na Kerou roudu, međutim... To je, iz crno-belog ugla, daleka budućnost i možda olakšavajuća okolnost za Sava Miloševića i njegove izabranike u pripremi duela sa engleskim velikanom. Jer, ipak je David najplaćeniji igrač tima.

Izabrane vesti

Ne i jedini povređeni. Osim njega, meč sa liderom na tabeli, u nedelju od 17.30 na Old Trafordu, propustiće Pol Pogba, Aron Van Bisaka, Erik Baji, Fil Džouns i Antoni Marsijal. Dilema je da li će i kod od njih (Baji ne sigurno, jer je teža povreda u pitanju) biti spreman za gostovanje na Topčiderskom brdu.

Ukoliko se najgoveštaji obistine među stative će Serhio Romero. Svakako kvalitetan golman. Možda ne klasa kao De Hea, ali statistika pokazuje da u nekim segmentima Argentinac bolji od prvog čuvara mreže. Otkako je stigao na Teatar snova Romero je branio 46 puta u svim takmičenjima, a na 28 utakmica uspeo je da sačuva mrežu netaknutom.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara