©Reuters
©Reuters

Šeri odradio ceo trening i biće spreman za Zvezdu, Barakova dilema David ili Atizli? U Haifi 1.500 Delija

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.08.22. | 16:39

Odlični ofanzivni vezista spreman za okršaj sa srpskim šampionom

Makabi iz Haife polako ali sigurno kompletira svoje redove, a stručni štab Crvene zvezde ima jedan više problem u pripremi utakmice za sredu. Ofanzivni vezista Tjaron Šeri odradio je subotnji trening pod punim intezitetom, što znači da će biti potpuno spreman i na raspolaganju Baraku Baharu za prvi meč plej-ofa Lige šampiona koji je na programu u sredu od 21 čas.

Šeri je zbog problema sa povredom propustio revanš trećeg kola kvalifikacija za Apoelom u Limasolu, a preskočio je i nekoliko poslednjih treninga.

Izabrane vesti

Bahar nije želeo razikuje sa njegovim prebrzim vraćanjem u tim, dobio je vremena za predah i oporavak pa će biti u mogućnosti da pokaže svoj raskošan kvalitet protiv crveno-belih.

"Nije bilo razloga da rizikujemo sa Šerijem, nema sumnje da ćemo moći da ga vidimo na vrhuncu mogućnosti u sredu protiv Crvene zvezde", saopšteno je ih Haife.

Kako izveštavaju tamošnji mediji, Bahar ima samo jednu dilemu kada je u pitanju sastav za prvu utakmicu sa srpskim šampionom, a to je da li će mesto na levoj strani napada zauzeti Din David ili Omer Atizli, pošto je desna strana zagarantovana za Doleva Hazizu, a sam špic napada Francuzu Frantzdiju Pjerou. Ipak, deluje realnije da će Din David dobiti prednost, jer igra odlično na počeku sezone, a podigao je ekipu i u revanšu protiv Apolona iz Limasola.

Kako pišu Izraelci do sada je prodato oko 20.000 ulaznica za predstojeći meč na Sami Ofer stadionu, što još jednom pokazuje da će tribine biti ispunjene najverovatnije do poslednjeg mesta. Takođe, u Haifi se očekuje i 1.500 Delija, što je kontingent ulaznica koje su crveno-beli imali na raspolaganju.


tagovi

Tjaron ŠeriMakabi Haifa

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara