Zvezdan Terzić i Aleksandar Dragović (©Starsport)
Zvezdan Terzić i Aleksandar Dragović (©Starsport)

Šerifu je bila razbijena glava, Dragoviću se ide na svakih šest meseci

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 12:08

„Aleksandar je uvek najveći profesionalac, odužio se muški Zvezdi“, poručuje Zvezdan Terzić

Doveden posle odlične sezone u Turskoj, Šerif Endijaje se pretvorio u tragičara jesenje sezone Crvene zvezde. Umesto golova, brojao je promašaje. Zaključno sa onim u Bernu, koji su srpskog šampiona koštali evropskog proleća.

Ipak, postoji konsnzus u Ljutice Bogdana da se snažnom špicu da još jedna šansa.

Izabrane vesti

"Pričali smo sa Milojevićem, njegova želja je da Šerif ostane. Radiće se sa njim na psihološkom planu. Tokom jeseni mu je bila potpuno razbijena glava. Više se bavio šta mu pišu po forumima i društvenim mrežama. Palo mu je samopouzdanje. To je napadač koji je u Turskoj na 95 utakmica, dao 37 golova. Dakle, u jačoj ligi“, odgovara Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić.

Čeka se Uroš Sremčević, ali će na Kipru Vladan Milojević skenirati još jednog napadača iz omladinske škole, Aleksandra Kahvića.

"On je prava devetka. Imao je period krize, ali je dobio šansu da se nametne. Isto kao Mijatović i Nedeljković. Ni njih nije bilo na mapi, ali su se izborili dobrim igrama, prvo u Grafičaru“.

Novi prelazni rok, i novi talas vesti da Aleksandar Dragović napušta Crvenu zvezdu. Međutim, prema Terzićevim rečima kapiten će ostati do kraja ugovora u Ljutice Bogdana.

"Od kada je došao, Dragović hoće da ide iz Zvezde. A posle postane najveći profesionalac na treningu. On ne može da ide, odradiće ugovor do kraja. Pokušaćemo da u ovih šest meseci produžimo saradnju, ako ne... On se već muški odužio Zvezdi, došao je bez obeštećenja, kada je mogao da bira klub".



tagovi

Zvezdan TerzićFK Crvena zvezdaŠerif EndiajeAleksandar Dragović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara