Zvezda i Mozzart obradovali Popovića i Dujkovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.04.20. | 21:08

Nastavljena akcija pomoći najugroženijima

Crvena zvezda i kompanija Mozzart nastavili su sa akcijom pružanja veteranima i najtarijim članovima kluba iz Ljutice Bogdana. Ovoga puta, ispred ekipe Dejana Stankovića bio je pouzdani vezista Dušan Jovančić, koji je svojim gestom uveselio one najstarije.

Jovančić je delio pakete na opštini Vračar, zakucao je na vrata predsednika Skupštine kluba, legendarnog golmana Ratomira Dujkovića, ali i bivšeg trenera koji se sa generacijom iz Barija 1991. godine u Tokiju popeo na krov sveta – Vladice Popovića. Emotivni Vladica koji je pre mesec dana napunio 85 godina nije skrivao oduševljenje.
"Lepa akcija, jedinstvena u veoma specifičnim uslovima pandemije korona virusa. Zvezda je još jednom na delu pokazala da misli na svoje članove, veteran i u ovako teškim vremenima. Video sam I osertio danas da je i njima ovaj naš gest mnogo značio. Bili su prijatno iznenađeni što smo im pokazali mali znak pažnje i da brinemo o njima. Nadam se da će nastaviti da budu odgovorni kao i do sada pa da sve ovo što pre prođe i da se vratimo normalnom životu", istakao je Jovančić.

Izabrane vesti

Kompanija Mozzart nastavlja na sve načine da pomaže ugroženima u borbi sa virusom korona, a do sada je donirala 400.000 evra u svrhu borbe protiv ove pošasti.

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara