Marko Grujić u dresu Herte (©Reuters)
Marko Grujić u dresu Herte (©Reuters)

Serija A zove Marka Grujića, slavni Milan stao u red

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.08.20. | 17:59

Veliko interesovanje za srpskog vezistu

Dve uzastopne pozajmice u Herti ispostavile su se kao pravi potez za Marka Grujića. Iako nije dobio pravu šansu u Liverpulu, a to neće biti slučaj ni u predstojećoj sezoni, odlični srpski vezista je svojim partijama u nemačkoj Bundesligi privukao pažnju brojnih evropskih klubova.

Kako sasda stoje stvari, nekadašnja nada Crvene zvezde bi karijeru mogla da nastavi u Seriji A, pošto se Atalanti i Beneventu, priključio i tamošnji gigant Milan. Deluje da je Herta propustila svoju šansu, jer zbog pandemije virusa korona nije uspela da izdvoji 20.000.000 evra za otkup srpskog igrača, pa bi Grujić mogao da potraži novi izazov u karijeri.

Izabrane vesti

Nova pozajmica je i te kako otvorena, što je donekle i od početka bila ideja Liverpulovih čelnika, pa nije nemoguće da Grujić ode na novu uz opciju kupovine na kraju sezone. Da li će to biti Milan, Benevento ili neko drugi moglo bi da bude poznato u kratkom vremenskom periodu.

Italijani možda jesu najbrojniji, ali nisu jedina opcija. Otvorena je mogućnost povrataka u Bundesligu, s obzirom da su zainteresovani Ajntraht i Menhengladbah, ali i Premijer ligu, gde bi bio najbliži oku Jirgena Kloša. Na Ostrvu su za ulug 24-godišnjeg veziste interesuju Aston Vila i Kristal Palas.

Grujić je u Liverpul stigao u januaru 2016. godine za obeštećenje od 6.000.000 evra, a potom su usledile pozajmicd u Kardif i Hertu. Boravak u Berlinu se ispostavio kao pun pogodak, pošto je Grujić u dresu Herte u potpunosti stasao kao igrač.



tagovi

Marko Grujić

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara