Komentari na vest

Šeširi za LE: Zvezda može na PSV, Betis i Nant ali i na Malme, Bode i Helsinki

B

Bogdanov I.

pre preko 1 godinu

Zatražiti odlaganje žreba na termin koji bi odgovarao velikanu iz Ljutice Bogdana.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Zvezda pregovara sa Markom Vešovićem? Darjane, spavaš li?
G

Gostqpowu

pre preko 1 godinu

@Coan01 svako ima svoje misljenje ali eto da se radi o ekipama Ažaksio Klermon Troa Lorijan ,Union bi ih dobio ali Nant Lans Monpelje Strazbur su vec malo ozbiljnije ekipe od ovih nabrojanih gore oni su negde u Francuskoj od nekog 8, do 12. mesta Rems je toplo hladno ali moze da udje s njima , dok ekipe kao sto su Anže Tuluz su izmedju ovija nabrojanih gore i ovih malo boljih koje sam napisao. ali nije vazno lopta je okrugla i nikad se ne zna po meni je mala prednost Nanta nad Unionom neko misli drugacije svako ima pravo na svoje misljenje.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Ko god da nam zapadne sa Stankelom I ovima sto im je duša u nosu posle 30 minuta mi nemamo šanse. Zvezda nije ni protiv koga ovdje favorit i ako kojim slučajem prodju bilo koju grupu ja cu biti srećan. Ja bi kao i dosad bio srećan da ja to vidim pogrešno i da me oni demantuju ali na žalost uvek sam bio u pravu. Jer ja to vidim svojim očima a ne novinarskim ili ovih iz kluba koji vam mažu oči sa par senzacionalnih saopštenja. I zbog svega toga je kod mene i manje razočarenje.
1

1101001

pre preko 1 godinu

Ma ti si na zavidnom nivou…
G

Gost8177

pre preko 1 godinu

Ja ne znam uopste kako neko moze da postane trener Zvezde bez dana trenerskog iskustva, to samo kod nas moze, da je vodio bar neki klub jednu sezonu bar pa i ajde, ali rodjace kako odmah trener Zvezde, da li ste normalni, posle se cudimo kako je Miloje sa u najmanju ruku duplo losijom ekipom izbacivao 3 puta jace ekipe, a mi sada gubimo od Omonije, Serifa i Haife, i pravimo se da to nije neuspeh, ma vazi.
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Mislim da nakon 3 godina ispadanja od Omonije, Šerifa i Haife nemamo pravo da kažemo da postoji laka grupa. Kad ćemo da počnemo da gledamo sebe, gde su naši problemi, šta možemo da unapredimo, onda valjda neće biti problem koga god da izvučemo. Počinje tempo četvrtak-nedelja, a naš trener ima razigrana 13 igrača. Sad protiv Javora neka opet izvede ekipu kao protiv Makabija pa u derbiju neka ide na 0:0 uz sve one fraze koje inače vrti. Poslednja šansa da počne da u prvenstvu razigra a igrače koje ima na klupi. Neka odmori Borjana, Dragovića, Rodića, neka odmori Kangu, Ivanića, Bukarija i Pešića. Idealna prilika da vidimo Azarovija, Mustafu, Mitrovića, Sanoga, Stankovića i Ohija od samog početka. Popović, Gobeljić, Eraković, Milunović, Azarovi, Sanogo, Kangva, Kataji, Mitrović, Mustafa i Ohi. U drugom ubaciti Stankovića umesto Kangve, Motiku umesto jednog krila oko 60og minuta i Ivanića umesto Katajia oko 70og minuta. Pri kraju Lekovića i Bena ako imaš rezultat. Ako nemaš, uvek imaš pet izmena koje možeš da izvršiš na poluvremenu. Tako će svi da uhvate minute, za derbi ćeš da sačuvaš Borjana, Dragovića, Rodića, Kangu, Bukarija i Pešića potpuno odmorne, imaćeš Sanoga, Mustafu, Mitrovića i Ohija sa osećajem jer su igrali, malog Azarovija da igra levo u slučaju da Rodić strada, da ne glumi Srna levog beka.
G

Gost8166

pre preko 1 godinu

Brate, nema od toga nista, sad ce opet Sanogo na klupu do 2024. i kvalifikacija za ligu sampiona kada ce ga opet ubaciti u najvazniju utakmicu a da pre toga nije uooste igrao, verovatno i onaj Ibrahim koji je bio najprijatnije iznenadjenje na pripremama dok nije pocela sezona pa je misterionzo nestao i onda opet ulazi u najvaznijoj utakmici, a sta tek reci za Ohija. Mucenik sedi na klupi, mi ga ne damo ispod 2 miliona, a Pavkova dajemo za duplo manje koji nam igra hahaahah pa Deki brate moj ajde idi zivota ti.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Стиже најновија информација: Мараканин тунел смрди на урин.
O

OHICA

pre preko 1 godinu

Vau koja duhovitost! Mozes ti to bolje Bibrase!
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Ma daj najjace sto ima iz svakog sesira da se tucemo ko ljudi kad vec ne mozemo u LS. Nista ovde nema cega Zvezda treba da se plasi.
s

stankoviću odlazi

pre preko 1 godinu

Crvena Zvezda, psv,betis,šturm
G

Gost7155

pre preko 1 godinu

Au Stankovicu sta nam uradi, ali samo se ti pravi da je uspeh LE kroz pobedu nad Pjunikom, sramota.

07.08.16

pre preko 1 godinu

Monako,Betis i Trabzon bi bila najjaca i najnepozeljnija opcija,a bar na papiru najslabija je Ludogorec,Serif i Helsinki.Za razliku od "gromade" koja uvek dobije "kisela voda" grupu,mi uvek tesko prolazimo na zrebu.Kako god,posto od smene nema nista,Deki mora da se dovede u red,sam sa samim sobom,pa da dobijemo Derbi i prodjemo grupu.I nije bas off topic,i dalje sam za smenu Dekija.Nek odradi do proleca,dobije Derbi i resi prvenstvo,realno je da i na prolece igramo bar LK,ili LE,i da onda Deki ostavi nasledniku prolece da "klikne" sa timom kao sto je njemu to Miloje omogucio.
N

Neverovatno

pre preko 1 godinu

Iskreno bih možda voleo Zvezda,Ludogorec,Šerif,Omonija , da lepo naplatimo sva ispadanja i to duplo. ALI s obzirom da ćemo igrati LŠ sledeće godine pogodnije bi verovatno bilo da igramo protiv jačih protivnika. Moje mišljenje.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Obzirom da ostaje Stanković i dalje trener, za Zvezdu je najbolje da budu malk atraktivniji protivnici. Protiv Brage je uzeo 4 boda a protiv Miltijada samo 1 bod. Ali bilo ko da nam bude protivnik Zvezda prolazi grupu. Zbog koeficijenta je bolje da to bude opet sa prve pozicije u grupi. Ali nam treba desni bek i defanzivni vezista koji se ne svađa sa loptom. Kangwa, Katai i Ivanić da podele minute. Bitno je i da mali Mitrović dobije minute da se afirmiše ove jeseni. Isto i ovaj gruzin da malo odmori Rodića i da na 6 utakmica odigra barem 150 minuta u LE.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Daj ren, serif i omoniju pa da vratimo 3 duga odjednom
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ren bi ovako nespremnu i sporu ekipu unistio.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Može Ludogorec, Šerif i Omonija
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Može Ludogorec, Šerif i Omonija
C

Crveno-Bela Crkva

pre preko 1 godinu

Zvezda,Psv,Ludogorec,Cirih.Grupa koja relano morala da se prodje,plus odlicna gostovanja za nas navijace,ajnhoven lepo gostovanje,bugarska blizu,i na kraj cirih,gostovanje kao u salzburgu 10+ hiljada delija.
т

ти ниси изашао

pre preko 1 godinu

из Беле паланке, која црна гостовања ахахаххахаххаха
S

Stankoviću odlazi

pre preko 1 godinu

Crvena Zvezda,Psv,Betis i Šturm
c

cipi ripi

pre preko 1 godinu

Liga Evrope je ove godine "mala liga sampiona" i mnogo jaca od Lige konferencije. Mancester Junajted, Roma, Arsenal, Lacio, Braga, Fejenord, PSV, Monako, Betis, Fenerbahce, Nant, Real Sociedad... U LK jedino Vilareal, Vest Hem i mozda Fiorentima imaju kvalitet. Kada se tome doda da ce u nokaut fazu lige evrope doci jos 8 klubova iz lige sampiona a u nokaut fazu lige konferencije 8 klubova iz lige evrope, razlika u kvhalitetu jos vise ide u korist lige evrope. Ja mojoj Zvezdi zelim jaku grupu i atraktivne rivale: Fejenord, Fenerbahce i Nant bi bili garancija za spektakl a Zvezda moze sa svima njima da igra. Napred Zvezdo do polufinala!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Са Срнићем на задњем везном, без десног бека, са једним шпицем, са слабом физичком спремом сви су противници тешки.
V

Vladica kraljevo

pre preko 1 godinu

Cek cek cek ako sam dobro shvatio. MI smo hteli u LS sa azdajama a sad kad smo u LE, biramo pozeljne i nepozeljne timove treceg, cetvrtog esalona. Prosto nevervatno.
C

CileMile123

pre preko 1 godinu

Daj taj Cirih da zauzmemo citav stadion
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Timvo prodaju za 70m i kupuju za 50m po igraču, a mi bi za 1m da kupimo dva Ronalda i Mesija.
N

Nikola 878

pre preko 1 godinu

Boli me uvo vala, daj im najtezu grupu pa neka igraju. Hoce opet biti izgubljenih faca i disanja na skrge u 60-om? Ko ce za to da odgovara? Sve mogu da oprostim al onakvu fizicku nespremnost ne. Bukvalno mi se gadi i ne gleda posle onoga, ne znam ima li smisla uopste. Brate ako nisi spreman odigrati 90 min o cemu mi pricamo i sto ja da gubim vrijeme na to. Odlazi Stankela

Bojank91

pre preko 1 godinu

Svejedno, sa svakim može da se igra samo da se srede neki interni problemi i ako se Stanković izvini Kangi ako već nije. Bez Kange, odnosno tog tipa igrača na sredini terena ne postojimo
G

Goran Novi Sad

pre preko 1 godinu

1.Zvezda 2.PSV 3.Betis 4.Nant
2

234

pre preko 1 godinu

zvezda, malme, serif i helsinki
D

Durmitor Soba 02

pre preko 1 godinu

Dosta vise utakmica za siroke narodne mase i vasare, hocemo navijacka gostovanja, union berlin, fejnord, ferencvaros
k

kakkooooo

pre preko 1 godinu

god bice zaaeebatoooo....dosta teskih timova,moze se nadje i laganih,sad videcemo do sreceee,u svakom slucaju zelim nasim timovima lakse grupe i prolazak daljee
a

aaaaaa

pre preko 1 godinu

ovi iz drugih grupa dole u fazonu dajte nam samo zvezdu ili oly iz prvog sesira :D nadam se i nekom laksem protivnilu u grupi
S

Signore Negatore

pre preko 1 godinu

Steta sto nemozemo da izvucemo Romu pa da trenerska koplja ukrste Posebni i Nesposobni!
.

. I.

pre preko 1 godinu

Bitno da si ti sposoban a nemaš prebijenog dinara u dzepu
t

topictopic

pre preko 1 godinu

Ha ha , sjajno ! 🤣🤣🤣
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

kako niko neće da kaže da vas je izbacio 169 tim po koeficijentu! Alo! 169-ta ekipa,jeli to zlatno doba zvezde,terzo mađijo objasni,prosvetli nas čemerne grobare,ko je kriv sreća,sudija,mali budžet,da nije nešto do tebe i takozv. MISTERA.
B

Bracafaca

pre preko 1 godinu

Flora 134, aek larnaca 160 a najveca bruka je kad ste kao visestruki osvajaci domaceg prvensta ispali od samroka 251 na listi al bilo davno pa se zaboravilo pre samo 10 godina. Al tad ste bili bajern za nasu ligu, zvuci poznato zar ne?
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Pa i mi smo izbacivali i pobedjivali daleko skluplje i jace od sebe pa? Pobedite u LS od 1983 ako mozete.
k

kojeeeeeee

pre preko 1 godinu

li su mesto bili samroci,artmedije,tikve itd xD sigurno bolje plasirani
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

A kako ti ne shvataš da smo mi doživeli neuspeh eliminacijom iz LŠ i igranjem LE a vi ste ostvarili uspeh ispadanjem iz LE i plasmanom u LK?! A razlika je bila samo dva boda na kraju sezone...
G

GostBM

pre preko 1 godinu

A zašto ti lepi brineš o Zvezdi i njenim protivnicima?! Obuci svoj crni dres i idi bodri klub za koji navijaš.
B

Belika

pre preko 1 godinu

Niste tako pricali kada je Zvezda izbacivala mnogo jace protivnikr
@

@srbenda777

pre preko 1 godinu

Sto ti brines nasu brigu? Bolje se zapitaj koga juce niste mogli da pobedite

BorisPL

pre preko 1 godinu

Na kojem je mestu vas jucerasnji protivnik?!?
n

nije mi jasno

pre preko 1 godinu

sta se to uopste tice vas grobara sto smo mi ispali od Makabija koji pritom nije ni malo naivna ekipa? Vama je Hamrun spakovao 4 komada. Da, jeste zlatno doba, igramo vec duzi niz godina Evropska takmicenja i to je u odnosu na prethodnih 15, 20 godina veliki uspeh. Ogroman uspeh. Gledajte vi vasu ekipu i od koga vi ispadate u takmicenjima.
1

1.Inter

pre preko 1 godinu

2.Man.City 3.Benfika 4 .czvezda . A daaa...Pavkov
w

whennn

pre preko 1 godinu

pavkov's on fijer our difenseeee is terrifaaajdddd xD
R

Recimo Ovako:

pre preko 1 godinu

Zvezda Malme Fenerbahče Cirih Mnogo dobrih timova ima u Ligi Evrope. Baš dobrih. Daj Bože,da Zvezda može do proleća. Biće baš vraški teško. Ali, ajde da se nadamo 🤞⚽
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Pa prolece je sigurno. Treba da iz prvog sesira zavrsis makar na trecem mestu. Ako to nisu u stanju onda je dar od Boga sto ga je Pavkov ugurao.
M

Mu idžicu

pre preko 1 godinu

CZV, FEY, FENER, AEK LAR PA DA VIDIMO BORBA DO KOSKE. NEMA KO NE BI GLEDAO.
v

vazura

pre preko 1 godinu

1. crvena zvezda 2.aek laranka 3.serif 4.omonia pa da pocnemo
A

Aleksandar1988

pre preko 1 godinu

Ne mogu 2 kluba iz iste drzave. Aek i Omonija su sa Kipra.
M

Mjanda

pre preko 1 godinu

Ne mogu ekipe iz iste zemlje u istu grupu.
G

GostPiuy

pre preko 1 godinu

Ren je itekako opasan rival a voleo bi bas njega da vidimo kako bi se Zvezda nosila protiv brze ekipe Rena i opasnih igraca poput Terijea Laborda Dokua Itd.
G

Gladan uspeha

pre preko 1 godinu

Ja ren obožavam. Vruće pečenje a ren hladan.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Posto Zvezda ima srece kod izvlacenja grupa ce biti Zvezda, Serif, Ludogorec i Helsinki.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Imam mnogo zelja i to ne po sesirima nego timovima Serif i Omonija da se vrate neki svezi dugovi... Moze i ovaj Ael Lanarka da osvetimo Partizane mi bi tim dunsterima ovde dali 5 komada lagano

Mags

pre preko 1 godinu

Pa nisu oni Pjunik , oni igrali malte ne egal ispali na penale od Mitilenda kome vi niste mogli nista pazite da vam opet ne zapadne.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Mags@ Koje bese na kraju mesto Zvezda u grupi sa tim Mitilandom a na kom mestu su oni zavrsili? Samo se to racuna.
b

banjbu

pre preko 1 godinu

fener, ren i omonija 😈😈😈
D

Dusmanin

pre preko 1 godinu

Feyenoord, Sheriff i Omonia. Ova 2 da im se osvetimo a Feyenoord da vide avangardisti koliko je prosecna ekipa od koje su primili 8 golova...
P

PD

pre preko 1 godinu

Slabo se razumeš u fudbal dečko ako ekipe porediš samo po imenu kluba, pa taj Fejnord od prošle godine i ovogodišnji nemaju mnogo sličnosti ali da pratiš fudbal ne bih morao da ti objašnjavam.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Lako sa ovaj sadasnji Feynord Koji je prodao 6 ili 7 igraca iz prvih 11.
S

Suhoj37

pre preko 1 godinu

Lično priželjkujem jednog atraktivnog protivnika kao recimo PSV i dva slaba kluba koja možemo da minimalno pobedimo u gostima i da ih deremo kući.
F

Filip 1

pre preko 1 godinu

Daj im najjače, pošto nam dva sata posle blamaže prodaju priču da je bolje igrati LE nego LŠ. Ne znam koji bi direktor kluba to izjavio.
D

Dejankkk

pre preko 1 godinu

Reci ti meni sta je blamaza!? 3:3 ili 2:2 ? Ekipe neuporedive
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Voleo bih kao protivnike Karabag ili Ludogorec, Serif, a iz trece pored Helsinkija, bio bi mi interesantan AEK iz Larnake, da vidimo to cudo sto izbaci silnog Partizana. To bi bila dobra grupa za Zvezdu i plasman sa prvog mesta tj opet u osminu finala.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Cuj preti nam opasnost!!? Da li ste realni vise sa ovakom pricom..
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Ovdje je 80% ozbiljnih ekipa...Srecno Zvezdo ljubavi moja sutra na zrijebu
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Treba izbeci Spance, jel niko bolje od njih ne igra evropska takmicenja unazad 10 godina, pogotovo Ligu Evrope. Oni stalno idu na pobedu, cak i kada su ubedljivo prvi u grupi. Natezi Real Sosiedad, Union Berlin, Union Saint Giloise Belgijanci Najslabiji Ludogorec, Serif, AEK Larnaka

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Omonija ,Serif ,Helsinki , Zalgiris najslabiji.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Koja je ludnica bila kad smo prvi put prošli grupu ceo stadion skandirao aufiderzen aufiderzen aufiderzen, i tako. Ali danas nije što i tada , a odgovornost ja ne ču da je neko preuzeo. SRAMOTA
T

Terminator 2

pre preko 1 godinu

Imam utisak da Madjija i Mrkela svesno drze klub na ,, sted baj"! Nikako da stvorimo ekipu koja ce biti i fizici dominantna i igrati dopadljiv fudbal! Uvek uvale neki soder u prvi tim... Gobeljic, Srnic, Krsticic, Nikolic, Pankov, Rodic...
G

Gostic

pre preko 1 godinu

Voleo bi da prodjemo grupu pa da nam padne Maccabi!! Da se opet poderemo sa njima..
M

Mjanda

pre preko 1 godinu

A jesi li video njihovu grupu? Mrka kapa od Makabija za 3. mesto u LŠ. Mrka kapa i da će osvojiti neki bod.
A

ATL

pre preko 1 godinu

CZ - Fejenord - Šerif - Omonija
Г

Грга

pre preko 1 godinu

Рен, Боде, Омонија
B

Boban1

pre preko 1 godinu

Sasvim je svejedno sa kim ćemo igrati. Dok je “mister” trener loše nam se piše!!!!!
T

Terminator 2

pre preko 1 godinu

Nije mister kriv sto Madjija i Mrkela 5.godina jure desnog beka, zadnjeg veznog,napadaca...
A

Aleksandar1988

pre preko 1 godinu

Licno bih voleo da upadnemo u neku grupu gde ce biti timovi koji su nam konkurenti na listi koeficijenata i bar jedan klub iz liga petice, jer se tu podize kvalitet ekipe. Recimo, Zvezda, Ren, Bode i Union ili Zirih.
a

abc

pre preko 1 godinu

PSV, Ferencvaroš, Šturm, zanimljiva grupa sa mnogo naših navijača na gostovanjima.
G

Gost88

pre preko 1 godinu

Idealna grupa: karabah/malme ferecvaros/bode sturm/cirih
C

Coan01

pre preko 1 godinu

Najlakša grupa-Czv,Ludogorec,Šerif,Helsinki Zadovoljavajuća grupa-Czv,Malme,Union Berlin,AEK Larnaka Najteža grupa-Czv,Real Sosijedad,Frajburg,Union SG Miks najlakše i zadovoljavajuće grupe taman po meri
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Ne mogu Frajburg i Union Berlin u istu grupu
R

Ros

pre preko 1 godinu

Zar ne bi najlaksa grupa bila sa Fejnordom i AEKOM Larnaka? Oni si poluamateri, zar ne?
G

Gostqpowu

pre preko 1 godinu

stavljas Sosijedada pored Monaka koji ih je rasturao prosle sezone u grupi i stavis union sg pored Nanta? veruje mi ne razumes se u fudbal..
C

Coan01

pre preko 1 godinu

@Gile 88 Care,Union SG iz Belgije a ne Union iz Berlina,nemaš predstave o fudbalu očigledno al' nema veze nek si mi živ i zdrav i ti i ova trojica genijalaca što ti lupiše pluseve na komentar
C

Coan01

pre preko 1 godinu

@Gostqpw ili kako se već zoveš,burazeru nemaš predstave o fudbalu,Union SG je umalo eliminisao Rangers u trećom kolu kvalifikacija,jedino im je otišao sad letos Undav i još par solidnih igrača,kostur tima im je i dalje tu,garantovano završavaju u TOP 5 u Jupileru i ove sezone,Nantes rasprodao i rasturio skoro pola ekipe jer su dosta njih uzeli na pozajmicama,taj tim je trenutno u rangu Angersa,to što su prošle godine osvojili kup pa igraju Evropu je čista slučajnost kad su sa i onako solidnim timom prošle sezone završili 8.na tabeli!
G

Gostqpowu

pre preko 1 godinu

Coan01 nemam predstave o fudbalu , burazeru pratim fudbal mnogo mnogo godina ali sanse nema da je Union bolji od Nanta jer je Union negde 5.6 po jacini u Belgiji to sto su osvojili zamalo ligu je jer su odigrali dobru sezonu a Nant neko 9.10 mesto u Francuskoj za Nant je tu negde 55 45 ako ne i 60-40. Ali kako god ti mislis nmvz Trabzon je za nijansu ispred Uniona a Nant s Trabzonom. Samo sto ovaj Trabzon sada ima dosta povredjenih igraca i nije trenutno na svoj nivo.
G

Gost0940

pre preko 1 godinu

@Coan01 bruda jedino Genk i Anderlecht mogu da se porede sa Nantom dok je jedini jaci klub kd Nanta u Belgiji Club Brugge, Belgijski klubovi pocev od genta pa do nekog mechelena su svi kao reims angers troyes lorient itd
C

Coan01

pre preko 1 godinu

@Gostqpw ili kako već brate..Šteta što ne mogu Union i Nantes u istu grupu da odmere snage ali nema sile da bi njih Nantes trenutno dobio veruj mi na reč
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Posle onakvog ispadanja iz LŠ, misliš da mi je bitno ko će biti u grupi. Baš me ne zanima. Pošto smo u prvom šeširu znam da ako odigramo najbolje što možemo da sigurno prolazimo grupu. Ako budemo igrali kao drugo poluvreme protiv Makabija izgubićemo svih 6 utakmica.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Kako god bilo ali opet smo sa velikanima u 1. sesiru to je do pre 3 godine bila misaona imenica bice neka srednja grupa ne ono sto bi bilo najlakse ali ni najteze
G

Gagi197

pre preko 1 godinu

PSV,Betis i Trabzonspor
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

PSV, FENER, NANT pa da vas vidimo momci.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Je... smo mi i jace i vece od tih klubova... Pazi da vama ne zapadnu neki koji treniraju 4 puta nedeljno posto ovi Maltezani rekreativci trenitaju ponedeljkom, sredom i petkom...
Ф

Фрере

pre preko 1 godinu

Звезда, Лудогорец, Шериф и Хелсинки. Мислим да је то најлакше што може да се добије. Свакако, прижељкујемо најлакшу могућу групу. Звучи као фраза и утеха, али Лига Европе је такмичење по мери. Ту Звезда може да се такмичи и да се нада нечему. Мени као навијачу Звезде, не њених противника, је најважније да Звезда може да се такмичи, не да буде пуки учесник. Лига шампиона је друга димензија. Има и ту екипа с којима би могла да се покачи, бар на Маракани, али уз услов да се озбиљно поради на физичкој спреми. Без тога ништа.
P

PD

pre preko 1 godinu

Sve si u pravu, samo postoji jedan problem koji svi zagovornici LE izbegavaju. Budžet kluba se već godinama pravi za LŠ a ne za drugorazredno takmičenje, da bi se sve to nadoknadilo treba da se igra bar četvrtfinale LE , što svako realan priznaće nije lako. Sportski pozdrav
G

Gost999

pre preko 1 godinu

U drugom su egal sa Karabagom, Malmeom i Ludogorecom. u trecem su jaci od Serifa. svi ostali klubovi su jaci od Zvezde iz ova dva sesira. Trebace dosta srece da dobiju nesto laksu grupu.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Zamiali gde je onda tu tvoj bedni Partizan ako smo mi toliko losi a vi ste daleko ispod nas... Demantovacemo vaa opet kada budemo prosli opet grupu bez brige

kln

pre preko 1 godinu

Sa ovakvom atmosferom i svadjom na relaciji trener igraci necemo proci ni kao treci.
O

Okram1986

pre preko 1 godinu

Zvezda peti po redu koeficijent od timova iz prvog sesira ;)
Б

Брат од Генија

pre preko 1 godinu

Карабаг, Боде, Омонија
s

samo jedan

pre preko 1 godinu

Ko ga briga za Zvezdu
G

GostMare

pre preko 1 godinu

Me ne:)
В

ВтбО5

pre preko 1 godinu

То рођаче, ко га брига за зве зду?! Ко га брига за право пис?
D

DS1989

pre preko 1 godinu

70% Srba u svetu, pozz manjino...
J

Japp

pre preko 1 godinu

Kako je olimpijakos los za nepovjerovati,raduju se na prnale konda su osvojili evropsku ligu.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Zvezda,Ludogorec,Serif i Aek Larnaka pa da imamo 18 bodova u grupi
G

Govnjo

pre preko 1 godinu

Jel bi volela